NordVPN – stadig den bedste VPN? 🏆

nordvpn

Hos VPN Hero er vi ikke i tvivl: NordVPN er den absolut bedste forbindelse på markedet! I denne anmeldelse kan du blive meget klogere på det private netværk, dets fordele og ulemper.

Er du på udkig efter et Virtuelt Privat Netværk, hvor du får kvalitet for pengene? En overkommelig pris, og måske rabat? En høj grad af sikkerhed og privatliv? Og en troværdig udbyder i Danmark?

Så kan NordVPN bestemt være noget for dig.

1

NordVPN er den bedste VPN ⭐️

Bedst til prisen VPN i Danmark
nordvpn
Fordele ved NordVPN
 • God pris og mulighed for rabat.
 • Fleksibel tilmelding.
 • Mange danske servere, og et godt dansk VPN.
 • Du får mere end 5.000 servere i 62 lande.
 • Høj hastighed på forbindelsen.
 • Super sikkerhed.
Ulemper ved NordVPN
 • Der findes endnu hurtigere forbindelser på markedet.
 • Simpelt at bruge med få funktioner, så for den VPN-vante kan der mangle hardcore VPN-funktioner
Gå til Nordvpn
Bedste pris på NordVPN

se de bedste tilbud på en sikker internetforbindelse

I denne anmeldelse af NordVPN kan du lære netværket at kende, så du kan blive klogere på, om det passer til dig.

NordVPN har også en meget intuitiv app til både iPhone og Android.

Læs om dette i vores anmeldelse af NordVPN:

 • Hvorfor vi mener, at NordVPN er den bedste VPN.
 • Hvilke fordele denne udbyder kan tilbyde.
 • Hvad NordVPN koster, og hvor stor rabat du kan få.
 • Hvilke forskellige abonnementer du kan tegne.
 • Hvor sikkert det Virtuelle Private Netværk er.
 • Hvem der står bag det ultra-populære NordVPN.
 • Hvorfor du skal vælge NordVPN som udbyder.

NordVPN anmeldelse & test

nordvpn usa
Her er vi koblet op til NordVPN i USA og kan dermed bl.a. se amerikansk Netflix.

VPN Hero tør godt kåre NordVPN som den bedste VPN – det er nemlig vores personlige favorit indenfor VPN-forbindelser.

Det er især på grund af prisen, som er mere end almindeligt rimelig. Men på trods af en billig pris går du heldigvis ikke ned på kvaliteten med denne VPN. 

Ikke desto mindre er der ikke ét Virtuelt Privat Netværk, som er det bedste for alle. Tværtimod drejer det sig om, hvilke personlige præferencer og behov du har. NordVPN er det bedste netværk for dig, der foretrækker en billig og simpel VPN-løsning.

Er du en rigtig VPN-haj, kan det være, at du vil have nogle mere avancerede funktioner. Så er det måske en anden udbyder, du skal kigge hos.

Når vi kalder NordVPN for den bedste VPN i denne anmeldelse, skyldes det især prisen, simpliciteten, sikkerheden og troværdigheden.

Her er fordelene ved NordVPN:

 • Gode priser og mulighed for at få op til 60% i rabat.
 • Fleksible muligheder for at skræddersy priser og abonnementer.
 • Top-sikkerhed på linje med det amerikanske militær.
 • Over 5.000 servere lokaliseret i 62 forskellige lande.
 • Et stort antal af danske servere til dit Virtuelle Private Netværk.
 • Hurtig forbindelse, så du nemt kan streame Netflix med mere.
 • Meget populær og troværdig udbyder med 14 millioner brugere.
 • Simpelt, brugervenligt og nemt at bruge.

Priser – hvad koster NordVPN? 💸

Vores begejstring for NordVPN har især at gøre med prisen og de mange muligheder for at få rabat. Med det bedste tilbud netop nu får du eksempelvis hele 60% rabat.

Det er jo næppe en ulempe, vel? Du kan også få gratis malwarebeskyttelse med i pakken, og i det hele taget er der nogle rigtig gode muligheder for at få en billig pris hos NordVPN.

Klik her og se aktuelle tilbud på NordVPN

Der kører ofte gode kampagner med store besparelser.

nordvpn checkout
Klik på billedet og se aktuelle tilbud.

Skræddersy prisen

NordVPN er en fleksibel udbyder, der tilbyder flere forskellige løsninger for at tegne abonnement. På den måde kan du finde dét, der passer bedst til dig og dine behov. Det betyder også, at du kan skræddersy en pris, der matcher dit budget.

I det følgende introducerer vi dig til de 3 forskellige abonnements-løsninger, som NordVPN tilbyder. Det drejer sig om:

 1. 2-års abonnement til 24 kroner om måneden.
 2. 1-års abonnement til 36 kroner om måneden.
 3. 1-måneds abonnement til 89 kroner om måneden.

1. Spar 60% med et 2-års abonnement

Du opnår den største besparelse hos NordVPN ved at vælge et 2-års abonnement. Her kan du nemlig spare intet mindre end 60%. Prisen ligger på 24 kroner om måneden, hvilket må siges at være overkommeligt. Det er jo mindre end en kop kaffe hos din lokale barista.

2. Få et 1-års abonnement til 36 kr. pr. måned

Ønsker du at forpligte dig på en kortere periode, kan du tegne 1-års abonnementet hos NordVPN. Her betaler du 36 kroner om måneden for dit Virtuelle Private Netværk, eksklusiv moms. Besparelsen svarer til 40%, så det kan bestemt betale sig. Du sparer dog ikke helt så meget, som hvis du vælger det mest favorable 2-års abonnement.

3. Abonnér på NordVPN en enkelt måned

NordVPN tilbyder også et 1-måneds abonnement. Det kan være en fin løsning for dig, der ikke har økonomien til at forpligte dig på et år eller to. For dette abonnement ligger prisen på 89 kroner om måneden. Det giver ikke nogen besparelse, men til gengæld kan du prøve netværket af et par måneder og se, om det er noget for dig.

30 dages pengene-tilbage-garanti

NordVPN har en meget favorabel pengene-tilbage-garanti, som du kan benytte dig af inden for de første 30 dage. Du behøver altså ikke være bange for at kaste dig ud i 1- og 2-års abonnementerne, hvor du kan spare store procenter. Hvis du ikke er tilfreds med netværket, kan du nemlig få pengene tilbage – ganske uforpligtende.

nordvpn tilbud

Er NordVPN sikker? 🔐

Du går ikke ned på sikkerheden med NordVPN. Tværtimod er du faktisk dobbeltsikret. Hvad mener vi lige med det? Jo, ved hjælp af den såkaldte “Dual Encryption” går din online trafik igennem hele to servere. Krypteringen er altså væsentligt bedre, end hvis internettrafikken blot gik igennem en enkelt server.

Hos NordVPN finder du den samme grad af kryptering, som bruges i militæret i USA. Nærmere bestemt er der tale om en 265-bit AES-kryptering. Denne kryptering går du bestemt ikke galt i byen – eller på internettet – med. 

Du kan altså færdes ganske sikkert i den online verden med NordVPN. Dit privatliv er godt beskyttet, og du skal ikke være bange for ubudne gæster på netværket. 

Dine aktiviteter bliver ikke logget

Fordi NordVPN er lokaliseret i Panama, skal du ikke bekymre dig om, at dine aktiviteter bliver logget. Udbydere som har hjemmebase i Europa og USA kan være underlagt lovgivningen om, at aktiviteter skal logges – hvilket desværre fører til en forringelse af dit privatliv på nettet. Men det har du altså ingen problemer med, med NordVPN.

Læs også: sådan brugte vi NordVPN til at se norsk tv i Danmark

Hvem har lavet NordVPN?

NordVPN står bag det Virtuelle Private Netværk af samme navn. Det er en ganske populær udbyder, med mange loyale brugere. På verdensplan benytter intet mindre end 14 millioner sig af udbyderen. Det betyder også, at du kun regne med en ret høj tilfredshed blandt kunderne, og NordVPN har generelt et rigtig godt ry.

Som du kan forstå, er NordVPN en stor spiller på verdensplan. Ikke desto mindre arbejder udbyderen efter stærke, nordiske idealer, nemlig “tillid, tiltro og innovation”. Kundernes frihed og fleksibilitet sættes højt, og der tænkes innovativt for at nå i mål.

Det er ikke bare brugerne, som er glade for NordVPN. Udbyderen er også kendt blandt førende it-sikkerheds-specialister, og de fremhæves tit på diverse teknologi-sider. 

Derfor skal du vælge NordVPN 🥇

Vi har allerede nævnt mange gode grunde til at vælge NordVPN som udbyder. Blandt de vigtigste er den billige pris, de gode rabatter, udbyderens troværdighed og den høje grad af sikkerhed. De mange muligheder for at vælge et abonnement, der passer dig, er også et stort plus.

Derudover fungerer hastigheden rigtig fint, når du skal underholde dig på nettet. Mange danskere vil gerne streame amerikansk Netflix hjemme i stuen, og dansk TV når de er på ferie i udlandet. Det kan du sagtens med NordVPN. 

Det store antal af danske servere er især fordelagtigt, når du er udenlands. Det giver dig mange muligheder for at tilgå danske film, serier og spil.

5 gode grunde til at vælge NordVPN:

 1. Du får én af de bedste priser i Danmark – og meget sikkerhed for pengene.
 2. Du kan vælge et abonnement, der passer til lige præcis dig.
 3. Du kan benytte dig af de 30 dages pengene-tilbage-garanti.
 4. Fin hastighed til streaming af dansk og udenlandsk TV og spil.
 5. Det er en meget populær og pålidelig udbyder.

Du skal ikke vælge NordVPN, hvis…

Vi mener, at NordVPN er en super udbyder af dansk VPN. Ikke desto mindre kan der være nogle grunde til, at tjenesten ikke lige passer til dig. Det drejer sig særligt om to ting, der kan opleves som ulemper. Den første er hastigheden, og den anden er antallet og avancementet af funktioner.

Hvad angår hastigheden, er NordVPN hurtig, men ikke den absolut hurtigste på markedet. Du kan altså godt finde en endnu hurtigere forbindelse, hvis det er noget, som er vigtigt for dig.

Når det kommer til funktioner, er det vigtigt at vide, at NordVPN er en simpel og brugervenlig forbindelse. Den er meget nem at bruge, men til gengæld har den ikke mange, eller avancerede, funktioner. For mange er det en fordel, fordi det gør det mere simpelt.

Det kan dog godt være en ulempe, hvis du er garvet VPN-bruger. Måske vil du gerne have avancerede VPN-funktioner, og mange valgmuligheder. Her skal du måske kigge efter en anden udbyder, der passer bedre til netop dine behov.

Du kan eksempelvis kigge nærmere på Surfshark.

Den bedste netværk-forbindelse er nemlig til syvende og sidst dén, der er den bedste for dig.

Se også nedenstående test og anmeldelse af NordVPN:

Kristoffer ChristiansenKristoffer Christiansen
Kristoffer Christiansen

Kristoffer Christiansen

Jeg har arbejdet med IT og online sikkerhed i +10 år. Jeg rejser meget, hvilket fik mine øjne op for vigtigheden af en god VPN-tjeneste. Her på VPNhero skriver jeg om de bedste VPN-tjenester og IT sikkerhed.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero