Netflix USA – sådan ser du Amerikansk Netflix i Danmark 🇺🇸

netflix

Hvis du tror at Netflix har et stort udvalg, så vent til du ser hvad Netflix USA har at byde på. Ja, der er nemlig forskel på de to.

Her får du en simpel guide til hvordan du kan se amerikansk Netflix i Danmark.

Se amerikansk Netflix på 2 min ⭐️

Lad os gå lige til sagen. Disse 4 trin er det eneste, du behøver at følge, og så er du i gang med at se Netflix USA.

 1. Gå til NordVPN og opret en bruger.
 2. Download NordVPN’s app på din smartphone, tablet eller pc.
 3. Log ind og vælg en VPN-server i USA, som du så forbinder til.
 4. Åbn Netflix på dit device, og vupti: Du er nu på amerikansk Netflix.

Sådan får du amerikansk Netflix – så nemt er det faktisk!

amerikansk netflix

NordVPN har i øvrigt 30-dages fuld returret, så du kan nemt afmelde dig igen, hvis du kun vil se amerikansk Netflix i en kort periode.

Gik det for hurtigt? Lad os tage en spørgerunde og gå mere i dybden.

Behøver jeg bruge NordVPN?

Det korte svar er: Ja, hvis du vil hurtigt i gang, hvis det skal være billigt og hvis det bare skal fungere. Det lidt længere svar er: Nej, du behøver ikke bruge lige nøjagtig NordVPN, men du kan læse mere om nederst på siden her hvorfor vi synes, det er en god ide.

Du skal dog bruge en VPN. Som alternativ til NordVPN kan vi anbefale Surfshark.

Koster det noget?

Det er gratis at downloade NordVPN’s app, og du kan bruge den på op til 6 devices, hvilket skulle være rigeligt til de fleste, også familier. At få en bruger hos NordVPN koster et månedligt beløb. Alt efter hvad du er ude efter, har de forskellige størrelser.

Hvis du “kun” vil have mulighed for VPN-forbindelse, og dermed at kunne se amerikansk Netflix, kan du lige nu få god rabat og slippe med 25 kr. om måneden. Du får selvfølgelig også alle de andre fordele, der kommer med en VPN.

Hvis du går op til den store pakke, som koster 40 kr. om måneden, får du oven i købet en masse ekstra tjenester med, såsom password-administrator og 1 TB krypteret cloudlager.

nordvpn

Kræver det teknisk kunnen at forbinde til en server i USA?

Overhovedet ikke. NordVPN’s app gør det virkelig simpelt. Vi taler 2-3 klik fra du har installeret app’en, så er du kørende. Du skal ikke tage stilling til noget som helst teknisk. Du skal blot gå til listen over tilgængelige lande, finde USA, og vælge en server dér.

Se f.eks. her, hvor jeg netop er logget på USA i NordVPN – det kræver vitterligt bare ét klik på kortet:

nordvpn usa
Logget ind med NordVPN på amerikansk IP.

Er det lovligt at se amerikansk Netflix i Danmark?

Ja, det er fuldt ud lovligt at se amerikansk Netflix i Danmark via en VPN-tjeneste. Der er nogle lande, hvor det ikke er lovligt, eller hvor brugen er VPN er reguleret af regeringerne. Det gælder for eksempel Kina, Rusland og Nordkorea.

Så hvis du skal rejse til et af disse lande, skal du selvfølgelig være opmærksom. Men herhjemme i Danmark behøver du absolut ikke bekymre dig om at bruge din VPN-forbindelse.

Se også artiklen, der går i dybden med om VPN er lovligt i Danmark.

Hvilket indhold er der på amerikansk Netflix?

Amerikansk Netflix er det ubetinget største Netflix i verden. Med over 6.000 titler fordelt over film, serier, tegnefilm og dokumentarer.

Her er et udpluk af titler, der kun kan ses på amerikansk Netflix:

 • Twin Peaks
 • The Muppet Show
 • Dexter
 • The West Wing
 • 30 Rock
 • NCIS
 • The 4400
 • Danser med ulve
 • Rain Man
 • The Machinist
 • Underworld

Listen er naturligvis meget, meget længere. Faktisk har Netflix USA et udvalg, som er over 3 gange større end det danske Netflix tilbyder. Virker det lidt uretfærdigt? Det er du ikke den eneste, der føler.

Flere og flere danskere begynder at få øjnene op for, at selvom vi reelt set betaler det samme for Netflix som amerikanerne gør, har vi kun adgang til en lille del af hvad amerikansk Netflix har at tilbyde – kun på grund af hvor vi befinder os.

Amerikansk VPN – Sådan fungerer det

vpn

Helt grundlæggende, så er en VPN en tjeneste, der blev lavet for at sikre brugerens online privatliv. Det gør den blandt andet ved at skjule, hvorfra din forbindelse kommer.

En VPN lader dig også selv bestemme, hvilken server, du vil connecte til. Det betyder altså, at du fx kan sidde i København og connecte til en server i Sydney eller i Oslo, hvis du vil se norsk tv.

Netflix er verdens største streamingtjeneste. Og det er faktisk uden sammenligning. Selvom konkurrenter som Disney, Amazon Prime og HBO har halet godt ind og har i omegnen af det samme antal brugere set på verdensplan, så er Netflix’s katalog af film og serier ubetinget det største.

Faktisk er Disney i 2022 nu den streamingtjeneste med flest brugere.

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man selvfølgelig tro, at man som betalende bruger hos Netflix har fuld adgang til dette gigantiske udvalg. Men nej. Det kommer an på, hvor du befinder dig. Og USA er stedet at være, hvis du vil have det hele.

Heldigvis kan en VPN give dig adgang til dette store udvalg, helt lovligt. Hvis du allerede har en Netflix-konto, behøver du blot at købe et abonnement hos NordVPN og downloade deres app, som beskrevet herover, og så er du kørende. Nemmere bliver det næsten ikke.

En VPN giver dig nemlig muligheden for at vælge at connecte til en server i USA. Og når du så efterfølgende logger på Netflix, vil Netflix opfatte det som om du befinder dig i USA.

NordVPN fungerer til amerikansk Netflix 👏🏻

nordvpn

Vi her hos VPNHero anbefaler NordVPN, hvis du gerne vil have adgang til amerikansk Netflix. NordVPN er blandt de billigste VPN-tjenester, og samtidig er kvaliteten i top.

De har fantastisk kundeservice, hvis du skulle være i tvivl om noget. Men det sker dog næppe, for de har nemlig gjort processen så nem, at det nærmest ikke kræver nogen forhåndsviden for at bruge en amerikansk VPN.

NordVPN har også et imponerende udvalg af servere over hele verden. De er stærke i USA, hvor det gælder om at være på, hvis man vil streame amerikansk Netflix.

Der er meget sjældent udfald på NordVPN’s forbindelse – det ved vi ud fra personlig erfaring, for vi bruger nemlig selv NordVPN. Hastigheden på forbindelsen hos NordVPN er også uovertruffen.

Du behøver selvfølgelig ikke tage vores ord for det (selvom vi faktisk ved, hvad vi snakker om 😎). Tallene taler nemlig for sig selv. NordVPN har over 10 millioner brugere verden over, og hvis ikke servicen var i top, ville de nok finde en alternativ udbyder.

Der er altså en god grund til, at NordVPN af mange bliver betragtet som den absolut førende inden for VPN-tjenester.

Ofte stillede spørgsmål om amerikansk netflix
Hvordan kan man se amerikansk Netflix i Danmark?
Du kan på 2 minutter ændre din geolokation til USA med en VPN, hvorefter du vil få adgang til alt det indhold, der ellers ikke er tilgængeligt på dansk Netflix. Vi anbefaler NordVPN da vi har testet, at NordVPN virker med Netflix USA.

Hvad kan man se på Netflix USA som ikke er tilgængeligt i Danmark?
Der er mange flere film og serier på det amerikanske Netflix. Du kan bl.a. se Twin Peaks, Dexter, The Muppet Show, NCIS og meget mere.

Er det lovligt at se amerikansk Netflix med en VPN?
Ja, det er lovligt at bruge en VPN – også til streaming af Netflix.

Hvilken VPN er bedst til Netflix?
Vi har testet +10 VPNs til Netflix og er ikke i tvivl. NordVPN er den bedste VPN til Netflix. Et godt alternativ kunne være Surfshark VPN, men Nord fungerer glimrende og er både billig og let at bruge for nybegyndere.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero