Anmeldelse af ExpressVPN – Den hurtigste VPN til dansk brug 💪🏻

expressvpn

ExpressVPN er netværket for dig, der ønsker en høj hastighed og klokkeklar forbindelse. Hvis du gerne vil kunne bruge dit Virtuelle Private Netværk på forskellige enheder, er ExpressVPN også perfekt. I denne anmeldelse kan du lære meget mere om den lynhurtige tjeneste.

Hos VPN Hero er vi ret begejstrede for ExpressVPN. Det er nemlig en utrolig hurtig forbindelse, som stort set aldrig svigter. Den giver også stor fleksibilitet, fordi du kan benytte netværket på telefon som computer eller tablet.

1

Hurtigste VPN-forbindelse

expressvpn
Fordele ved ExpressVPN
 • Meget hurtig og stabil forbindelse.
 • Hastighedssensor
 • Højt sikkerhedsniveau
 • En masse servere i Danmark
 • Brugbar på alle slags enheder
Ulemper ved ExpressVPN
 • Prisen ligger lidt over gennemsnittet.
 • Max 5 enheder pr bruger (men hvem har også lige 3 computere og 2 iPhones?)
Gå til expressvpn
Se aktuelle tilbud på ExpressVPN

der er 30-dages returret, hvis du fortryder dit køb

I vores anmeldelse af ExpressVPN kan du blive meget klogere på, om netværket er noget for dig. Her går vi i dybden med både fordele og ulemper.

Få svar på disse ting i anmeldelsen af ExpressVPN:

 • Hvad gør ExpressVPN til et godt valg?
 • Hvad er prisen for ExpressVPN?
 • Er det en sikker forbindelse?
 • Hvem står bag ExpressVPN?
 • Hvorfor skal jeg vælge – eller ikke vælge – ExpressVPN?

ExpressVPN er et godt valg 👍🏻

Først og fremmest er ExpressVPN et godt valg, fordi det er et hurtigt netværk. Der er et stort fokus på hastighed, så du aldrig har problemer med en langsom forbindelse.

Der er næppe noget mere irriterende, og derfor er hastighed et rigtig vigtigt kriterie for din VPN.

expressvpn tilbud

Perfekt til streaming af film og spil 🖥

ExpressVPN er et godt valg for dig, der vil have en forbindelse, som bare spiller. Det er især gavnligt, hvis du gerne vil streame TV eller spil på netværket.

Med dette Virtuelle Private Netværk undgår du, at forbindelsen falder ud. Derfor kan du nyde streaming af amerikansk Netflix, Disney+, Hulu eller noget helt fjerde uden afbrydelser.

Forbindelsen kan ligeledes klare selv store og krævende spil, så det er også et godt netværk for gamere.

Netværk med hastighedssensor

Vælger du ExpressVPN, får du en hastighedssensor med i købet. Den gør det muligt altid at holde styr på, hvor god din nuværende forbindelse er. 

Skal det gå endnu hurtigere, kan du nemt hoppe over på én af de andre tilgængelige IP-adresser. Featuren forsyner dig nemlig med forslag til endnu hurtigere forbindelser.

Brug ExpressVPN på alle enheder 📱

expressvpn app

ExpressVPN er et fleksibelt Virtuelt Privat Netværk. Det kan benyttes på samtlige enheder, så du kan vælge dét, der giver mest mening her og nu. Er du fx på café, kan du benytte VPN på telefonen. Skal du spille et spil derhjemme, kan du bruge netværket på computeren eller spillekonsollen. 

Det kan også være, at du skal hygge dig med et afsnit af yndlingsserien i sofaen. Her kan du bruge ExpressVPN på din tablet. Det er helt op til dig, for hver bruger kan benytte op til 5 forskellige enheder.

Fordele ved ExpressVPN

 • Det er den hurtigste VPN-forbindelse på markedet.
 • Netværket kommer med en hastighedssensor.
 • Sikkerheden er god, og privatlivet sikret.
 • Stort udvalg af servere i Danmark.
 • Hurtige servere på tværs af 94 lande.
 • Fleksibel – kan bruges på diverse enheder (op til 5 enheder per bruger).

Hvad koster ExpressVPN? 💸

Som du kan forstå af det ovenstående, er ExpressVPN en super hurtig forbindelse. Her får den altså topkarakter i vores anmeldelse, for det bliver ikke meget mere effektivt. Til gengæld er det ikke den billigste forbindelse på markedet – her løber NordVPN med sejren.

Faktisk ligger prisen for ExpressVPN en smule over gennemsnittet. Ikke desto mindre kan du sagtens tegne et favorabelt abonnement, hvor du får en god rabat. Det kan godt betale sig at holde øje med aktuelle tilbud, da de kan skifte en smule. Nedenfor får du et indblik i priser og abonnementer på ExpressVPN.

Priser og abonnementer på ExpressVPN

Klik her og se specielle rabatter & tilbud på ExpressVPN.

Spar 49% med et abonnement på 12 måneder

Du kan spare 49% af prisen, hvis du tegner et abonnement på 12 måneder. Hvor normalprisen for ExpressVPN er 12,95$, koster års-abonnementet således 6,67$ om måneden. Derudover får du 3 gratis måneder.

Det er det mest populære abonnement på ExpressVPN, hvilket jo er forståeligt med den store besparelse. Desuden får du en 30 dages pengene-tilbage-garanti, så du kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds. 

Abonnement på 6 måneder til 9,99$

Vil du helst ikke forpligte dig på et helt år, kan du vælge at abonnere 6 måneder på ExpressVPN. Her er der også en fin besparelse at hente. Fremfor at betale standard-prisen på 12,95$, koster det dig nemlig 9,99$ om måneden. 

På dette abonnement får du også glæde af en pengene-tilbage-garanti, som du kan benytte indenfor de første 30 dage. Dermed løber du altså ikke nogen risiko ved at tegne et abonnement i første omgang. Samtidig opnår du en besparelse, som du ikke får ved blot at abonnere en måned ad gangen.

1 måned til standardpris

Det er muligt at abonnere en enkelt måned ad gangen, hvis det er dét, du har lyst til. Måske er du ikke sikker på, om ExpressVPN er noget for dig, og du vil bare gerne prøve det af. En enkelt måned er en mindre forpligtelse end et halvt eller et helt år, og nogle foretrækker det sådan.

Du sparer dog ikke noget på denne måde. Her betaler du standard-prisen, som er 12,95$ om måneden.

Ligesom på de to ovenstående abonnementer er der pengene-tilbage-garanti, så du kan fortryde indenfor de første 30 dage.

Er ExpressVPN sikker?

Der er ikke nogen tvivl om, at sikkerhed og privatliv er uhyre vigtigt, når det kommer til VPN. Det skal bare være i orden – ellers er det ikke noget særlig godt netværk, du har med at gøre. 

Du har heldigvis ikke noget at bekymre dig om med ExpressVPN. Det er en meget sikker forbindelse, som gør brug af samme kryptering som det amerikanske militær. 

Det er den såkaldte 256-bit AES-kryptering. Den går du næppe galt i byen – eller på internettet – med, så du har ikke noget at frygte, når det kommer til dit privatliv. 

ExpressVPN er lokaliseret på de Britiske Jomfruøer, hvor der ikke er lovkrav om at logge aktiviteter. Det er en ekstra bonus for din sikkerhed og dine private data. 

Hvem har lavet ExpressVPN?

ExpressVPN er kendetegnet ved utroligt gode og hurtige forbindelser, ubegrænset båndbredde, samt en høj grad af sikkerhed. Du kan gøre brug af servere i hele verden – nærmere bestemt 160 placeringer og 94 lande – og hastigheden er i topklasse.

Som virksomhed går ExpressVPN op i tillid, brugervenlighed og god kundeservice. Det er nemt at komme i kontakt med firmaet, fordi du kan gøre brug af kundesupport 24/7 via livechatten. Du føler dig derfor i trygge hænder med ExpressVPN.

Som nævnt er ExpressVPNs “hjemmebase” på de Britiske Jomfruøer. Dermed er firmaet ikke begrænset af lovgivningen i Europa og USA, hvor dine aktiviteter kan logges. Det er en god grund til at vælge ExpressVPN.

Derfor skal du vælge ExpressVPN

Hos VPN Hero mener vi, at der er mange gode grunde til at vælge ExpressVPN. Vi håber, denne anmeldelse har gjort dig klogere på netværkets fordele. Det kan ikke gentages nok, at ExpressVPN er en super hurtig og effektiv forbindelse. Der er bare ikke knas med hastigheden på dette netværk!

Den hurtige hastighed er derfor grund nummer 1 til at vælge denne VPN. Det er en rigtig fin løsning for dig, der gerne vil streame udenlandsk TV eller sjove spil. Du kommer nemt udenom diverse blokeringer, så du kan tilgå amerikansk Netflix eller andre streaming-tjenester.

Læs også: se norsk tv i Danmark

Fleksibiliteten er endnu en god grund til, at du skal vælge ExpressVPN. Det er virkelig en fordel, at du kan benytte de mange apps på telefon såvel som computer, spillekonsol og tablet. På den måde har du sikker og privat adgang til internettet hvor som helst og når som helst. What’s not to like?

Du skal ikke vælge ExpressVPN, hvis…

… du vil have den billigst mulige forbindelse. Når det kommer til prisen, er det NordVPN, der er din billigste mulighed. Generelt ligger priserne hos ExpressVPN en smule højere end gennemsnittet, selvom der bestemt er gode tilbud at hente. Til gengæld får du kvalitet for pengene, i form af en forbindelse, som stort set aldrig svigter.

Stadig i tvivl? VPN Hero hjælper dig!

Er du i tvivl om, hvorvidt ExpressVPN er det rigtige valg? Husk, at du har 30 dages fuld returret. Det betyder, at du nemt kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med forbindelsen.

Hos VPN Hero er det vores mission at gøre det nemmere for dig at finde det rette VPN-match. Du finder anmeldelser af de 10 bedste tjenester, så du kan finde det bedste match til dine behov. Hvis ExpressVPN ikke rammer 100% plet, så klik dig videre til én af vores andre anmeldelser. 

Du kan blandt andet læse om den super billige forbindelse, NordVPN, den populære CyberGhost VPN, Avast VPN & Antivirus, PureVPN og mange flere.

Se også denne ExpressVPN anmeldelse:

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero