Surfshark Anmeldelse – kan en VPN til kun 17 kr være SÅ god?

vpn surfshark

Jeg har gennemtestet Surfshark som min faste VPN i 1 måned nu og deler i denne anmeldelse mine fund.

Hvis du har travlt kan jeg dog kort fortæller, at Surfshark er en decideret god VPN, der er næsten ligeså god som NordVPN.

Med andre ord: leder du efter et alternativ til den næsten fejlfri NordVPN, der både er billig, funktionel og virker til streaming af udenlandsk indhold, så er Surfshark det rigtige valg.

surfshark vpn
Gå til Surfshark her
Du får lige nu 82% rabat og 2 måneders gratis VPN

Surfshark er en af de nyere VPN-tjenester på markedet, men den har på få år cementeret sig som en spiller vi skal holde øje med.

VPN’en kom til live i 2018 og må have haft et af de større marketingbudgetter bag sig – man kunne i hvert fald ikke se en Youtube-video i 2018 og 2019 uden at man måtte finde sig i en reklame for Surfshark 😀

Derfor glædede jeg mig da også til selv at teste Surfshark, se om internettet generelt havde ret og til at kunne udgive denne anmeldelse af Surfshark her på VPN Hero.

Og lad os så ellers kaste os ud i anmeldelsen af Surfshark VPN. Vi lægger ud med det absolut vigtigste, når man skal vælge en VPN: hastigheden.

Hastighed – hvor hurtig er Surfshark VPN?

surfshark anmeldelse

Vi kommer ikke udenom, at man med en VPN giver afkald på lidt af ens internethastighed.

Det er ganske enkelt en del af gamet, når man skal igennem en anden server, men det er en lille pris at betale for både at være sikkert på nettet og samtidig bl.a. få adgang til bedre streaming og alt det andet man får ved at bruge en VPN.

Jeg blev meget overrasket over min internethastighed ved brug af Surfshark VPN.

I andre VPN anmeldelser er jeg blevet skuffet og har måttet taget til takke med markant langsommere internet, så jeg var spændt på den her nye, meget hypede VPN.

Surfshark er en fantastisk hurtig VPN 💨

Man kan vælge “fastest server” i Surfhark, hvilket gør at man blot bliver koblet op på den hurtigste server tilgængelig.

Når jeg har testet “fastest server” muligheden har jeg vitterligt ikke kunne mærke, at jeg har Surfshark slået til på min computer, hvor jeg sidder og arbejder på daglig basis som IT konsulent.

På sites som speedtest.net kan man teste sin internethastighed, hvor den både tjekker download og upload hastighed.

Her tjekkede jeg først min hastighed uden Surfshark og dernæst slog jeg Surfshark VPN til på min Macbook Pro.

Surfshark ‘sløvede’ kun min internetforbindelse med 95%, hvilket er noget af det hurtigste jeg har oplevet med en VPN.

Surfshark VPN er dermed en af de hurtigste VPN-tjenester og uden tvivl helt på linje med mægtige NordVPN og ExpressVPN.

Hvad koster Surfshark?

surfshark priser
Klik på billedet og se aktuelle tilbud på Surfshark VPN.

Det næstvigtigste, når jeg anmelder VPNs er prisen. Her scorer Surfshark VPN virkelig topkarakter.

Fordi Surfshark er en af de nyere VPNs forsøger de at tiltrække kunder med en lav pris og mange gode tilbud.

I skrivende stund man kan derfor få Surfshark VPN til kun 2,30 euro (17,12 kr) om måneden ved at vælge et 24 måneders abonnement.

Surfshark priser 💸

24 måneder12 måneder1 måned
17,12 kr29,70 kr96,41 kr
Rabat på 82%Rabat på 69%Ingen rabat 😩
Få rabatten herFå rabatten herGå til Surfshark

Herover kan du se de aktuelle priser og rabatter på Surfshark VPN.

Det er en af de billigste VPN-tjenester på markedet og når man ser på, hvad man får for pengene, så er det klart et af de bedste køb man kan gøre.

Når man klikker videre og køber Surfshark får man mulighed for bl.a. at tilkøbe antivirus.

Jeg har ikke testet Surfshark antivirus i denne omgang, så jeg må være svar skyldig om det fungerer.

Jeg kan dog læse i andre Surfshark anmeldelser, at der er tale om en fin antivirus til en meget billig pris, så hvis du ikke har beskyttet din computer med andre programmer og alligevel skal købe Surfshark, så kunne det måske give meget god mening at tilkøbe deres antivirus service.

Funktionalitet på computer og apps 🖥📱

surfshark iphone
Surfshark appen fungerer glimrende på iPhone og iPad.

Det nytter ikke, hvis en VPN er både hurtig og billig, hvis den så til gengæld ikke er funktionel på computer og apps.

Jeg bruger selv Macbook Pro, iPhone og iPad, så det er på disse devices, at jeg har downloadet og testet Surfshark VPN.

Jeg har fortrinsvis testet Surfshark på min Macbook og den er ganske simpel at bruge.

Ligesom på (de fleste) andre populære VPN-tjenester klikker man ganske enkelt på det land, hvis server man gerne vil connecte til.

Så hvis jeg sidder her i Danmark og gerne vil se svensk tv eller streame norske serier på NRK, så klikker jeg blot på hhv. Sverige og Norge, hvorefter jeg efter et par sekunder nu er online via en Surfshark server i det pågældende land.

surfshark vpn usa

Hvis jeg, som vist herover, gerne vil på internettet i USA er det således nemt og jeg kan nu streame amerikansk Netflix hjemme fra min sofa i København.

I modsætning til mange andre VPNs, så kan man med Surfshark bruge så mange devices som man ønsker på sin konto.

Jeg er i sandhed kæmpe fan af Surfshark og synes virkelig, det er en god VPN 💪🏻

Servere i mange lande 🌍

En af ideerne med en VPN er, at man kan komme “på internettet” fra så mange servers i så mange lande som muligt.

Dette er naturligvis især vigtigt, når vi taler om streaming, hvor meget indhold er geoblokeret og derfor er vi nødt til at efterligne, at vi fysisk er i USA, hvis vi gerne vil streame amerikansk Netflix.

Surfshark har over 3.200 servere i 65 forskellige lande, hvor populære lande som Danmark, UK, USA, Sverige, Norge, Frankrig og Tyskland naturligvis er på.

Med andre ord vil der være servere og lande nok for 99% af alle VPN-brugere.

Indbygget ad-block & andre features

Surfshark er meget mere end en VPN. Surfshark har bl.a. en indbygget ad-blocker, som de kalder CleanWeb.

Jeg er med på, at websites skal tjene penge på reklamer, men det er af og til decideret umuligt at læse indholdet på en hjemmeside, hvis den er plastret til med reklamer.

Derfor testede jeg Surfsharks CleanWeb på min iPhone og må blankt erkende, at jeg fik en markant bedre internetoplevelse ved ikke at blive forstyrret af reklamer konstant – og så brugte jeg også markant data, da reklamer jo skal loades og de fylder altså en hel del.

Kundeservice og kommunikation

I min test havde jeg egentlig ikke behov for at kontakte kundeservice eller have nogen form for kommunikation med Surfshark.

Jeg havde dog, naturligvis, for øje, at jeg skulle skrive denne Surfshark anmeldelse og derfor ville jeg gerne teste, hvordan deres kundeservice er.

Jeg skrev derfor til Surfshark via deres livechat funktion kl 21:30 en mandag aften og kom igennem til en medarbejder efter ca 45 sekunder, hvilket må siges at være decideret hurtigt.

Det var selvsagt ikke en dansker, men en engelsktalende supporter, der svarede på mine (lidt dumme) spørgsmål venligt og som et almindeligt menneske med et glimt i øjet.

Så kommunikationen med Surfshark er ideel – jeg bryder mig personligt rigtig godt om, når man bare snakker “menneske til menneske”. Det er både irriterende at blive talt ned til og ophøjet til en gud bare fordi man er kunde i en butik.

Ved Surfsharks kundeservice kunne vi bare chatte som to almindelige mennesker.

Jeg har så ikke prøvet at måtte opsige mit abonnement, men jeg kan læse i andre Surfshark reviews online, at det generelt forløber ganske smertefrit – som det naturligvis også skal her i 2022.

Surfshark scorer 9,8 ud af 10

Der er ærligt talt ikke så meget dårligt at sige om Surfshark.

Hvis du er en ganske almindelig internetbruger, der gerne vil gå sikkert online, streame udenlandsk indhold og generelt bare have en VPN, der er funktionel, virker hurtigt og på alle devices – så kan du med ro i sjælen vælge Surfshark.

Jeg har længe sværget til NordVPN og det er da også fortsat min foretrukne VPN, men Surfshark kommer ind på en stærk 2. plads.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan fungerer Surfshark VPN?

Surfshark VPN fungerer ved at oprette en sikker og krypteret forbindelse mellem din enhed og internettet. Når du tilslutter dig en af Surfsharks servere, bliver al din internettrafik omdirigeret gennem denne server, hvilket skjuler din IP-adresse og beskytter dine data mod hackere og andre trusler på nettet.

Dette betyder også, at du kan få adgang til indhold, der normalt er blokeret i dit område, da din placering vil se ud til at være et andet sted i verden. Surfshark VPN understøtter også funktioner som automatisk kill switch, som afbryder internetforbindelsen, hvis VPN-forbindelsen pludselig falder ud, samt MultiHop-funktionen, som giver dig mulighed for at forbinde til flere servere på samme tid for øget sikkerhed og anonymitet.

Er Surfshark VPN sikker at bruge?

Ja, Surfshark VPN er sikker at bruge. Tjenesten bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine data og oplysninger, og den har også en streng ingen-logningspolitik, hvilket betyder, at dine onlineaktiviteter ikke vil blive logget eller sporet.

Surfshark VPN har også en automatisk kill switch-funktion, der afbryder internetforbindelsen, hvis VPN-forbindelsen pludselig falder ud. Dette forhindrer utilsigtet lækage af dine personlige data og oplysninger.

Endelig har Surfshark VPN også en funktion kaldet Camouflage Mode, der skjuler din internettrafik fra internetudbydere og andre tredjeparter. Samlet set er Surfshark VPN en pålidelig og sikker VPN-tjeneste til beskyttelse af din online privatliv og sikkerhed.

Kan jeg se Netflix med Surfshark VPN?

Ja, du kan se Netflix med Surfshark VPN. Tjenesten understøtter streaming af Netflix og andre populære streamingplatforme, og den har også en funktion kaldet “NoBorders mode”, der hjælper med at omgå geoblokeringer og give dig adgang til indhold, der normalt er blokeret i dit område.

Hvilke enheder understøtter Surfshark VPN?

Du kan bruge Surfshark VPN på Windows, Mac, iOS (iPhone og iPad), Android, Linux og Chromebook. Derudover findes der plugins til Google Chrome og Firefox.

Tilbyder Surfshark en gratis prøveperiode eller pengene tilbage garanti?

Ja, Surfshark VPN tilbyder en pengene-tilbage-garanti på 30 dage, så du kan prøve tjenesten risikofrit. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med Surfshark VPN inden for de første 30 dage efter købet, kan du anmode om en refusion.

Derudover har Surfshark VPN også en gratis prøveperiode på 7 dage til iOS-brugere og en gratis prøveperiode på 24 timer til Android-brugere. Disse prøveperioder giver dig mulighed for at teste tjenesten og se, om den opfylder dine behov, før du beslutter dig for at købe.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero