Hvilken VPN skal jeg vælge? En sammenligning af de 3 bedste

vpn

Du ved, at du vil have et Virtuelt Privat Netværk, men du ved ikke, hvilken VPN du skal vælge. Bare rolig – VPN Hero er her for at hjælpe dig! På denne side kan du læse vores største anbefalinger til nogle af de bedste netværk. Læs med og find dit VPN-match!

Der er mange Virtuelle Private Netværk på markedet. Det betyder, at du kan finde en forbindelse, der stemmer perfekt overens med dine behov og dit budget. Ikke desto mindre kan det virke uoverskueligt og svært at vælge.

Af samme grund har vi hos VPN Hero anmeldt de 10 tjenester, vi mener er de bedste i Danmark – heriblandt NordVPN, ExpressVPN og Private Internet Access VPN. I anmeldelserne går vi i dybden med fordele og ulemper ved samtlige netværk.

Der er nemlig ikke én VPN, der er den bedste for alle. Tværtimod handler det om at finde den forbindelse, som er bedst for dig. På denne side guider vi dig til nogle af vores favorit-netværk, og vi giver dig tips og tricks til at vælge den rigtige VPN.

Dét skal du tage højde for, når du vælger VPN:

  • Sikkerheden. Det er helt essentielt, at netværket er sikkert og top-privat.
  • Hastigheden. En hurtig forbindelse er at foretrækker.
  • Antallet af servere. Mange servere på tværs af forskellige lande er et plus.
  • Formål. Hvad skal netværket primært bruges til?
  • Antallet af funktioner. Foretrækker du en simpel eller avanceret VPN?
  • Antallet af enheder. Jo flere enheder du kan benytte på dit VPN, jo bedre.
  • Prisen. En god rabat på et abonnement er en stor fordel.

Hvilken VPN skal jeg vælge? Her fortæller vi om 3 af de bedste på markedet.

NordVPN – vores absolutte favorit!

nordvpn

NordVPN er nummer 1 ud af vores 10 anmeldelser. Det skyldes især prisen, for det er nemlig et meget billigt netværk. Med det rette abonnement kan du nøjes med at betale 24 kroner om måneden for dit private netværk. Det vil sige, at du betaler mindre end en kop kaffe for at kunne færdes trygt og sikkert på nettet.

NordVPN er et utrolig pålideligt og populært netværk, og på verdensplan har udbyderen hele 14 millioner brugere. Det vidner om en meget høj kundetilfredshed.

Dette netværk er alletiders til hverdagsbrug. Hastigheden er rimelig hurtig, og du kan sagtens streame amerikansk Netflix, Hulu, Disney+ eller noget tilsvarende.

Sikkerheden er også i top. Et højdepunkt ved sikkerheden er “Dual Encryption” – en teknologi, der får din online trafik til at passere igennem ikke bare én, men to servere. Det giver en langt bedre kryptering og en større sikkerhed.

Hvis du foretrækker en avanceret VPN med mange funktioner, skal du dog ikke vælge NordVPN. Det er nemlig en simpel og brugervenlig løsning.

ExpressVPN – En rigtig god og hurtig forbindelse

expressvpn

ExpressVPN scorer en flot andenplads i vores anmeldelser af de 10 bedste netværk. Hvor Nord udmærker sig ved den billige pris, udmærker Express sig ved den høje hastighed. De kan altså godt leve op deres navn!

Mange kunder fremhæver, at det er en total problemfri og gnidningsfri forbindelse. Den falder stort set aldrig ud, og den fungerer bare, som den skal. Hvis du gerne vil have et netværk, hvor hastigheden er i top, er ExpressVPN altså slet ikke noget dårligt bud.

På netværket kan du snildt streame dansk som udenlandsk TV, uanset hvor du befinder dig. Er du gamer, kan forbindelsen også fint trække store spil.

ExpressVPN har en høj grad af sikkerhed, heriblandt 256-bit AES-kryptering, som du måske kender fra det amerikanske militær.

Det er dog ikke den billigste VPN på markedet. Hvis du gerne vil have en meget prisvenlig løsning, er Nord eller Private Internet Access måske bedre bud.

Private Internet Access VPN – Netværk med mange funktioner

private internet access vpn

PIA VPN kan være et fint alternativ til Nord, hvis du gerne vil have et mere avanceret netværk. Her får du et utal af features og funktioner for pengene, og prisen er ovenikøbet lav. Faktisk kan du få hele 85% på ét af abonnementerne.

Private Internet Access henvender sig især til den garvede bruger af VPN. Her får du alt fra kill-switch til lækagebeskyttelse, SOCKS5-kompabilitet, understøttelse af nærmest alle protokoller, top-kryptering med meget mere.

PIA VPN giver også adgang til et helt univers af servere. Nærmere bestemt kan du benytte intet mindre end 34.400 styks fordelt på 84 lande. Der er altså mere end rigeligt med IP-adresser at vælge mellem. Du kan desuden benytte hele 10 forbindelser på én gang.

Ikke desto mindre er der også et par ulemper ved Private Internet Access. Netværket har hjemmebase i USA, hvilket aldrig er noget godt tegn. Her kan lovgivningen nemlig føre til logning af din aktiviteter på nettet. Ikke desto mindre har PIA en dokumenteret nul-log-politik.

Det er ikke den bedste forbindelse til streaming af amerikansk Netflix, så hvis dét er dit primære formål med netværket, skal du nok vælge en anden udbyder.

Opsummering: hvilken VPN skal jeg vælge?

Der er ikke én VPN, der er den bedste for alle. Det bedste match er derimod det, der passer til dig, dit formål og dit budget. NordVPN er et super bud på en billig og simpel løsning, hvorimod ExpressVPN tilbyder en høj hastighed til en højere pris, og PIA VPN byder på mange funktioner.

Du kan med fordel læse VPN Heros 10 anmeldelser af de tjenester, vi mener er de bedste i Danmark. Vi er ret sikre på, at det vil gøre dig meget klogere på, hvilken VPN der passer til netop dig.

Se listen med de bedste VPN tjenester her.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero