Se SVT Play i Danmark – Sådan ser du svensk tv i Danmark

I denne guide fortæller jeg, hvordan du på få minutter kan få SVT Play til at virke, så du kan streame svensk tv i Danmark. Det er både helt lovligt og nemt at få til at virke.

Læs guiden til SVT Play i Danmark herunder og omgå det irriterende “Kan bara ses i Sverige“.

SVT Play er blokeret i Danmark – her er løsningen 👍🏻

Hvis du har prøvet at se svensk tv i Danmark og er gået ind på den populære SVT Play, så er du uden tvivl blevet mødt af dette nedslående syn:

svt play danmark
Det irriterende syn, når man går på SVT Play i Danmark. Men der er en løsning!

Grunden til, at man ikke kan se SVT Play i Danmark er, at indholdet er geoblokeret. På godt dansk betyder det, at hvis man har en dansk IP-adresse (altså, ens computer/smartphone befinder sig i Danmark på dansk wifi eller mobildækning), så blokerer SVT Play og andre svenske streamingtjenester for noget af indholdet.

Det er typisk det bedste tv, der er geoblokeret og derfor får man ikke særlig meget ud af at se SVT Play på almindeligt dansk internet.

Der er dog en løsning, der tager få minutter at installere og er helt lovlig.

Du skal bruge en VPN og gå på “svensk internet”.

Hvis du ikke har hørt om VPNs før, så bare rolig – i guiden herunder gennemgår jeg trin for trin, hvordan du kan bruge en VPN til at streame svensk tv online fra Danmark og resten af verden.

Sådan kan du se svensk tv i Danmark med en VPN

Jeg bruger personligt NordVPN, der da også er den bedste VPN til dansk brug.

Da jeg for 3 år siden skulle rejse til Kina, hvor internettet generelt er censureret og man ikke kan tilgå sociale medier valgte jeg at hente NordVPN og siden da har jeg været flittig bruger på daglig basis.

NordVPN er med andre ord det perfekte valg, hvis man bare er almindelig internetbruger, der ikke er super teknisk anlagt.

Få adgang på 2 minutter

Herunder fortæller jeg trin for trin, hvordan du kan se SVT Play med NordVPN.

1.
Gå til NordVPN og vælg dit abonnement.

Hvis du klikker dig ind hos NordVPN på dette link får du automatisk tildelt en rabat på op til 67%. Dermed kan du få en VPN med ubegrænset brug for omkring 30 kr om måneden.
2.
Download NordVPN til dit device. Det kan både være din computer, mobil eller tablet – den virker på alt fra Mac til iPhone, Android og alt hvad du kunne forestille dig.

Efter du har købt adgang til NordVPN får du automatisk et download-link. Du kan bruge din VPN på flere enheder på samme tid, men nu hvor guiden her handler om at se SVT Play, så kan du jo starte med den enhed, der skal bruges til at streame svensk tv.
3.
Åben NordVPN på dit device og connect til Sverige. Du er nu på ‘svensk internet’ og kan derfor gå til SVT Play og se alt indhold som om du fysisk sad i Sverige.

Lad os sige, at du gerne vil streame SVT Play på din Macbook i Danmark. Jeg har selv en Macbook, så jeg viser herunder, hvordan det vil se ud.

Test: det virker 👍🏻

Som sagt er jeg selv flittig bruger af NordVPN, så jeg har naturligvis selv testet om det virker.

Jeg har netop testet at se SVT Play i Danmark med NordVPN og kan konkludere, at det fungerer helt upåklageligt.

Når du første gang åbner NordVPN på din computer vil du blive mødt af dette:

nordvpn screenshot

Det er meget intuitivt, hvad man skal gøre for at connecte til Sverige, ikke?

Man klikker naturligvis på den pin, der er placeret i Sverige, hvis man gerne vil “være i Sverige” med sit internet.

For mig tager det typisk 3-4 sekunder, hvor NordVPN connecter og så er jeg ellers på i Sverige. Det ser nu således ud:

vpn sverige

Så nemt er det faktisk – nu tester jeg så SVT Play hjemmesiden.

Kan du huske mit screenshot fra øverst i denne guide, hvor jeg bare er gået ind på SVT Play uden min VPN? Der var meget af indholdet blokeret.

Nu hvor jeg er logget på Sverige med NordVPN ser det ud fuldstændig som om jeg sad i Stockholm, Malmö eller en hvilken som helst anden svensk by:

svt play

Jeg har godt nok også skrevet en lignende guide til, hvordan man kan se norsk tv i Danmark, men hvis jeg skulle have lyst til at se den populære norske serie, SKAM, med svenske undertekster, så er det nu også muligt.

svt play danmark

Med andre ord kan du for ca 30 kroner om måneden få adgang til SVT Play og andre svenske online streamingtjenester.

Udover at kunne bruge din VPN til at se svensk tv, så er der en lang række fordele ved at gå online via en VPN på både din computer og din mobil.

Bl.a. øger du din sikkerhed, når du f.eks. logger på et ukendt wifi-netværk – med en VPN sørger du for at beskytte dine data og er sikret mod hacking.

Det er i øvrigt fuldstændig lovligt at bruge en VPN i Danmark. Min anbefaling er som sagt at bruge NordVPN, da det den fungerer, ikke koster det hvide ud af øjnene og alle kan finde ud af den.

Hvis du vil læse mere om andre VPNs, så har jeg også skrevet en guide til hvilken VPN man skal vælge og bl.a. anmeldelser af ExpressVPN og CyberGhost VPN, der også begge kan bruges til at streame svensk tv i Danmark.

Har du spørgsmål eller kommentarer til guiden til, hvordan man ser svensk tv i Danmark, så skriv endelig en kommentar herunder.

Ofte stillede spørgsmål
Hvordan kan jeg se svensk tv?
Du kan nemt streame svensk tv i Danmark ved brug af en VPN. Med en VPN ændrer du din geolokation fra Danmark til Sverige, hvilket betyder, at du tilgår det svenske internet ligesom du ville, hvis du fysisk var i Sverige. I denne guide fortæller vi trin-for-trin, hvordan du på 2 minutter kan se svensk tv i Danmark.

Kan man se SVT i Danmark?
Ja, du kan streame SVT Play i Danmark ved hjælp af en VPN. Vi har testet at se SVT Play i Danmark med NordVPN og det virker. Her viser vi, hvordan du får adgang på 2 minutter.

Hvad kan man se?
Nabolandskanalerne.dk kan du få en fin oversigt over, hvad der bliver vist på de svenske TV-kanaler. Dér kan du bl.a. se, hvad der kommer på SVT1 og SVT2. Hvis du følger denne guide kan du gratis streame SVT Play i Danmark.

Er VPN lovligt?
Ja, det er lovligt at bruge en VPN i Danmark.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero