Sådan ser du DR TV i udlandet med en VPN

se dr udlandet med vpn

Du har måske selv prøvet det. Du er en tur i udlandet, og du vil lige tjekke DR TV. Men du har ikke adgang. Vildt irriterende, især når nu vi alle betaler til DR gennem skatten.

Heldigvis får du her en nem løsning på, hvordan du kan se DR i udlandet.

Ja, man kan se DR TV i udlandet 🖥

Det er fuldt ud muligt (og ganske lovligt) at se DR TV i udlandet. Det eneste, det kræver, er at du har en VPN. Du har sikkert stødt på ordet før. Det står for Virtual Private Network, og det er kort fortalt en tjeneste, der gør dig i stand til at omgå den blokering.

Nu lyder det måske som om vi er på vej ud på et skråplan. At omgå DR’s blokeringer må da næsten være noget, man får dummebøder for, blot man tænker tanken? Men nej, det er faktisk hundrede procent inden for loven se DR i udlandet.

Du behøver altså ikke frygte at det bliver ligesom i de gode gamle licensdage, hvor man pludselig fik uventet besøg og måtte gemme sig bag sofaen 😨

Hvilken VPN-tjeneste bør du så vælge? Vores go-to svar er NordVPN.

Læs mere om hvorfor lidt længere nede på siden.

Hvorfor virker DR TV ikke i udlandet?

Det bliver lidt teknisk at gå for meget i detaljer, men her er overordnet forklaret, hvorfor DR TV ikke kan streames, når du er i udlandet.

Din internetforbindelse går automatisk over den nærmeste serverstation. Hvis du er i Paris, finder din computer eller mobil en server i Paris. Er du i Toronto, bliver det en server i Toronto. You get the picture.

Din internetforbindelse fortæller altså DR, hvor i verden, du befinder dig. Og bagmændene hos DR mener ikke, at DR TV skal være tilgængelig for andre end danskere. En fair nok tanke, da det jo kun er danskere, der betaler til DR. Problemet er bare, at den eneste mulighed, de har for at håndhæve dette, er ved at udelukke alle forbindelser, der kommer fra servers uden for Danmark.

Dette kaldes geoblokering. Og det er grunden til, du ikke kan se DR i udlandet. Med mindre, naturligvis, du har en VPN.

Det er også derfor, at du skal bruge en VPN til at se Netflix USA.

De 3 bedste VPNs til at se DR TV uden for Danmark

Her får du en kort rundown af de 3 VPNs, vi har udvalgt, som vores bud på de bedste løsninger til at streame DR TV uden for Danmark. Vi afslører også, hvilken der er vores favorit (som om du ikke allerede vidste det – men lad nu bare som om) 

NordVPN

nordvpn

Vi har sagt det før, men vi siger det gerne igen: NordVPN er og bliver vores favorit VPN-tjeneste, også når det kommer til at skulle se DR i udlandet.

Ud over de mange åbenlyse fordele, der kommer med NordVPN i form af sikkerhed og privatlivsbeskyttelse, får du også den bedste kundeservice, den hurtigste forbindelse, det største udvalg af servers verden over, supergode apps og brugerflade. Og alt sammen til en af markedets mest konkurrencedygtige priser.

ExpressVPN

expressvpn

Hvis NordVPN er Pokemon, så er ExpressVPN Digimon: Lige det skridt bagefter, og ikke helt samme kvalitet. Det er i hvert fald vores vurdering her hos VPNHero.dk, efter at have testet begge services grundigt og i øvrigt brugt NordVPN længe.

Der skal som sådan ikke lyde nogle dårlige ord om ExpressVPN – vi ved, at en del brugere sværger til dem, og det er egentlig også en glimrende VPN-tjeneste.

Se priser og anmeldelse af ExpressVPN.

CyberGhost VPN

cyberghost

Det er nemt at blive lidt wrapped up i ExpressVPN vs NordVPN, da disse to er giganterne på markedet. Så man kan helt glemme, at der findes andre VPN-tjenester.

Vi er i udgangspunktet altid åbne for at afprøve nye alternativer. Derfor får du her en kort gennemgang af CyberGhost VPN.

CyberGhost er faktisk en ret populær VPN-tjeneste. Den bliver ikke sjældent nævnt i flæng med fx ExpressVPN og NordVPN. Så det kan altså ikke være hvemsomhelst, vi har med at gøre.

Umiddelbart gør CyberGhost det også rigtig godt. De er fint med, både på sikkerheden, streaming og prisen. Der er dog nogle ulemper, som er værd at nævne. For eksempel fungerer deres Apple-app desværre ikke så godt og mangler nogle key features.

Alt i alt er CyberGhost en hæderlig VPN-tjeneste, og den er også lidt billigere end ExpressVPN. Den er dog ikke helt lige så brugervenlig som vores tredje kandidat, og kan heller ikke følge med på prisen.

Se priser og anmeldelse af CyberGhost VPN.

Hvorfor kan man ikke bruge en gratis VPN?

Du kan faktisk godt bruge en gratis VPN til at se DR i udlandet. Der er masser af gratis udbydere at finde. Vi anbefaler bare på det kraftigste, at du tænker dig godt om først.

Kort sagt: For under 1 krone om dagen får du adgang til NordVPN, verdens nok bedste og mest etablerede VPN-tjeneste.

Er det virkelig risikoen værd at gå med en uprøvet, gratis VPN, for at spare så lidt?

Ofte stillede spørgsmål:

Er VPN lovligt?

Ja, det er lovligt at bruge en VPN i de fleste lande. VPN-tjenester bruges ofte til at beskytte personlige oplysninger og sikre privatlivets fred online. Dog kan der være nogle juridiske begrænsninger på brugen af VPN i visse lande eller situationer, såsom at omgå geografiske begrænsninger for streamingtjenester eller til ulovlige aktiviteter. Det er altid vigtigt at undersøge lovgivningen i det land, du besøger, inden du bruger en VPN.

Hvilken VPN-tjeneste skal jeg bruge til at se DR?

Det er op til dig at vælge en VPN-tjeneste, men det er vigtigt at vælge en pålidelig og sikker tjeneste med gode hastigheder og servere i Danmark. Nogle af de populære VPN-tjenester, der kan bruges til at se DR i udlandet inkluderer ExpressVPN, NordVPN og CyberGhost VPN. Det er altid en god idé at undersøge anmeldelser og priser for forskellige VPN-tjenester, før du beslutter dig for en.

Fungerer en VPN på alle enheder, f.eks. telefoner og tablets?

Ja, en VPN kan normalt bruges på de fleste enheder, herunder telefoner og tablets. De fleste VPN-tjenester tilbyder apps til både iOS og Android-enheder, så du kan nemt oprette forbindelse til en VPN fra din mobil eller tablet. Det er altid vigtigt at kontrollere, om den specifikke VPN-tjeneste understøtter den enhed, du ønsker at bruge den på, før du køber tjenesten.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero