Hulu Danmark – Sådan kan du se Hulu i Danmark med en VPN

hulu

Som dansker kan du købe dig adgang til en lang række streamingtjenester, herunder Netflix, Viaplay og HBO Max. Hulu derimod er et eksempel på en populær streamingtjeneste, som du som udgangspunkt ikke kan få adgang til, medmindre du bruger en VPN. 

Med en VPN forbindelse vil du nemt og helt lovligt kunne omgå den geoblokering, der anvendes hos Hulu. Dermed har du mulighed for at nyde populære film og tv-serier fra den amerikanske streamingtjeneste og se Hulu i Danmark.

Vil du også gerne kunne streame titler som Desperate Housewives, The Simpsons, Family Guy og meget andet via Hulu, så er du kommet til de rigtige. Vi guider dig nemlig trin-for-trin til at se Hulu i Danmark nedenfor.

Skift IP-adresse med en VPN

vpn

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, der udelukkende henvender sig til amerikanere og derfor kun er tilgængelig i USA (og senest Japan). Du har dog mulighed for at få adgang til streamingtjenesten, selvom du befinder dig i Danmark; løsningen er at bruge en VPN.

Med en VPN forbindelse har du nemlig mulighed for at skifte-IP adresse, så det ser ud som om, at du befinder dig i USA. Det er samme princip vi bruger, når vi ser amerikansk Netflix i Danmark.

Hulu har sat deres system op således, at alle nye brugere automatisk får tjekket deres geografiske placering, når de forsøger at oprette sig og logge ind.

Derfor vil du blive nægtet adgang til streamingtjenesten, hvis systemet kan se, at du befinder dig i Danmark eller et andet sted uden for USA.

Netop derfor skal du bruge en VPN, der så at sige ændrer din geografiske placering – i dette tilfælde fra Danmark til USA. 

Sådan skifter du IP-adresse i praksis:

 1. Køb adgang til en VPN tjeneste (vi kan varmt anbefale NordVPN)
 2. Installér programmet eller app’en på din enhed
 3. Vælg en geografisk placering i USA
 4. Log på Hulu med dit login (kræver at du har købt et abonnement)

Når du har sat flueben ved alle ovenstående trin, så vil det se ud som om, at du tilgår Hulu fra USA. Dermed bliver du ikke berørt af tjenestens geoblokering.

Gør med fordel brug af denne mulighed, indtil Hulu Danmark – måske – en dag bliver lanceret.

Prøv NordVPN risikofrit i 30 dage her (der er fuld returret i 30 dage)

Den bedste VPN til Hulu

nordvpn

Som vi har været inde på, så skal du bruge en VPN for at få adgang til Hulu og alt deres fantastiske indhold. 

Vi skal dog lige pointere, at en VPN ikke bare er en VPN. Det er f.eks. ikke alle VPNs, der har servere i USA, og der er desuden stor forskel på, hvor hurtige og sikre de forskellige VPNs er.

Hulu gør brug af stærke geoblokeringer, og derfor er du ikke garanteret adgang til tjenesten, blot fordi du bruger en VPN. 

Det kan især være udfordrende at omgå geoblokeringen fra Hulu, såfremt den anvendte VPN tjeneste har et mindre netværk af amerikanske servere. Hulu kan nemlig meget vel have sat en blokering op på de IP-adresser, der tilhører de anvendte servere.

Af følgende grund anbefaler vi at bruge en pålidelig VPN tjeneste med mange amerikanske servere. 

Men hvilken VPN er så den bedste til Hulu streaming? Vi er faktisk slet ikke i tvivl – NordVPN er klart den bedste. NordVPN kan bl.a. bryste sig af at have 1.970 servere og 15 serverplaceringer i USA.

Med NordVPN kan du vælge en særlig placering i USA ved at angive en specifik stat eller by.

NordVPN er endvidere kendt for sin hurtige VPN forbindelse, der sikrer, at du kan streame indhold på Hulu uden udfordringer med båndbredde e.l. 

Hvad kan man se på Hulu?

hulu tv

Hulu streaming er enormt populært i USA og i stigende grad også i Danmark, og det skyldes selvfølgelig, at denne streamingtjeneste har meget at byde på.

Ja, faktisk er listen over tilgængelige tv-shows, film, tv-serier og børneprogrammer næsten uendelig lang.

Du har desuden mulighed for at nyde live sport, nyheder og meget andet via Hulu. Ønsker du at kunne se live tv, så skal du vælge pakken Hulu + Live TV (vi kommer mere ind på dette senere i guiden). 

Du har f.eks. mulighed for at se følgende på Hulu:

 • MasterChef
 • Rick and Morty
 • The Patient
 • Family Guy
 • The Real Housewives of Beverly Hills
 • Married at First Sight
 • City on a Hill
 • Modern Family
 • Red Dog
 • The Simpsons
 • … og mange andre titler!

Som ovenstående liste meget flot illustrerer, så er der underholdning for enhver smag hos Hulu.

Har du børn, så kan du glæde dem med, at Hulu byder på titler som My Little Pony, Dragons, Alvin and the Chipmunks, Tom & Jerry osv. 

Du kan bruge Hulu på alle dine enheder

Hulu kan praktisk talt bruges på alle enheder, så hvad end du foretrækker at streame film og serier via din tablet, smartphone, laptop, fjernsyn eller noget helt femte, så er det muligt hos Hulu.

Helt konkret er Hulu og deres app bl.a. kompatibel med Chromecast, Apple TV, Android TV, iPhones, iPads, Samsung TV, Xbox, PlayStation og meget mere.

Du finder den fulde liste over kompatible enheder på Hulu.com. 

Du kan let finde Hulu app’en via den tjeneste, hvor du normalt henter apps. Det kan f.eks. være App Store eller Google Play. Det eneste det kræver er en hurtig søgning efter Hulu

Når du har oprettet et abonnement til Hulu, vil du frit kunne tilføje og fjerne enheder via din brugerprofil. Hulu abonnenter kan som hovedregel streame fra to forskellige enheder på samme tid.

Der er dog mulighed for at købe Unlimited Screens Add-on, der gør det muligt at streame på mange enheder samtidig. 

Har du problemer med Hulu, så tjek denne guide til de mest almindelige udfordringer (på engelsk).

Hvad koster Hulu?

hulu priser
Se hvad Hulu koster her.

Hulu streaming koster i skrivende stund fra $6,99 (svarende til 52 kr.) om måneden. Det gør streamingtjenesten til en af de billigste på markedet.

Ønsker du at købe et abonnement til Hulu, så kan du dog vælge mellem tre forskellige pakker bestående af følgende:

 • Hulu med reklamer: $6,99 om måneden (52 kr.)
 • Hulu uden reklamer: $12,99 om måneden (97 kr.)
 • Hulu + Live TV (adgang til 75 kanaler med live tv): $49,99 om måneden i starten (372 kr.)

Opsummeret koster Hulu altså mellem 52 og 372 kr. om måneden. Ønsker du at streame så billigt som muligt, så vælg løsningen med reklamer.

Bliver du træt af reklamerne, så kan du altid opgradere til pakken uden reklamer. Det vil give en merpris på 45 kr. 

Få den første måned gratis

Hulu streaming kan nydes gratis den første måned, hvis du vælger en af de billigste pakker – vælg mellem Hulu med reklamer og Hulu uden reklamer. 

Hvis du mod forventning ikke ønsker at fortsætte som bruger efter prøveperioden, så vil du frit kunne opsige dit abonnement. Du kan nemt opsige dit abonnement, når du er logget ind på streamingtjenesten. 

Vær desuden opmærksom på, at Hulu byder på studierabatter. Du kan lige nu få Hulu til blot $1,99 om måneden svarende til beskedne 15 kr., hvis du er under uddannelse. Billigere bliver det ikke. Du vil dog ikke nødvendigvis kunne benytte studierabatten som dansk studerende. 

Du kan samle Hulu og Disney+ i én pakke og spare stort

Er du også stor fan af streaming? Og har du svært ved at holde dig til én streamingtjeneste? Så kan du glæde dig over, at Hulu tilbyder flere pakkeløsninger, hvor du får adgang til både Hulu, Disney+ og ESPN+.

Disse streamingpakker fås fra $13,99 om måneden svarende til omkring 104 kr. Du vælger selv, om du vil have pakken med eller uden reklamer, og om du ønsker live tv. Den månedlige pris afhænger dog af dit valg af pakke. 

Problemer med at betale med dit danske betalingskort?

For at kunne se Hulu som dansker skal du som bekendt bruge en VPN. VPN forbindelsen vil nemlig sikre, at Hulu ikke kan se, at du rent faktisk befinder dig i Danmark. I stedet vil Hulu og deres system få den opfattelse, at du er i USA.  

Hulu har dog ry for at afvise betalinger, hvis der forsøges at betale med et dansk betalingskort. Skulle du opleve problemer med dette, så prøv et andet betalingskort. Du kan f.eks. bruge VISA eller MasterCard. Oplever du fortsat problemer med betalingen, så kan du alternativt købe et gavekort til Hulu.

Det kan du gøre via mange eksterne tjenester. Umiddelbart efter bestillingen af gavekortet får du tilsendt en gavekode, som du kan anvende, når du opretter dig hos Hulu.  

Hvorfor kan man ikke se Hulu i Danmark?

nordvpn usa
Forbundet til USA med NordVPN.

Hulu er som nævnt en amerikansk streamingtjeneste, der er forbeholdt amerikanere. Tilgår du derfor streamingtjenesten fra en dansk server, så vil der straks blive iværksat en geoblokering.

Dette gælder også, hvis du har en IP-adresse, der tilhører en server i Spanien, Italien eller et hvilket som helst andet land med undtagelse af USA.

Hulu findes dog også i en japansk udgave, så opholder du dig i Japan, så vil du kunne benytte Hulu streaming. Bor du ikke i hverken USA eller Japan, så skal du anvende en VPN for at kunne tilgå tjenesten. 

Hulu Danmark er endnu ikke blevet en realitet, men hvem ved, om Hulu lancerer en dansk udgave af deres streamingtjeneste i fremtiden?

På nuværende tidspunkt er der intet, der tyder på, at Hulu Danmark er på vej, men hvis det skulle blive aktuelt, så opdaterer vi naturligvis guiden med priser m.v. 

Kan man bruge en gratis VPN?

Ja, du kan i princippet godt bruge en gratis VPN til at se Hulu i Danmark. Vi fraråder dog at benytte denne mulighed, da de gratis VPNs sjældent fungerer lige så godt som de VPNs, som du betaler penge for at bruge.

Hulu anvender stærk geoblokering, der i mange tilfælde vil kunne afvise brugere, der forsøger at tilgå streamingtjenesten gennem en VPN tjeneste. 

Vil du være sikker på at kunne benytte Hulu streaming uden at blive berørt af geoblokering, så vælg en af de førende VPN tjenester, som vi anbefaler. Vi kan bl.a. anbefale NordVPN, som mange tusinde andre danskere bruger til at streame indhold på Hulu og andre streamingtjenester, der normalt ikke er tilgængelige for danskere. 

Er du villig til at bruge 20-40 kr. om måneden på en god VPN, så kan du forvente, at du får maksimal sikkerhed, ingen problemer med geoblokering og høj hastighed. Pengene er altså givet rigtig godt ud. 

Se alle vores VPN anmeldelser her eller vælg den bedste VPN: NordVPN.

Er det lovligt at bruge VPN til at se Hulu?

Ja, du kan som udgangspunkt lovligt bruge VPN til at se Hulu. 

I langt de fleste lande kan du bruge VPN uden at bryde lovgivningen. Det er bl.a. tilfældet i Danmark, hvor der foreløbigt ikke er nogen love, der forhindrer dig i at bruge VPN til at tilgå streamingtjenester som Hulu. Læs også vores længere artikel om, hvorvidt det er lovligt at bruge en VPN i Danmark.

Alligevel bør du læse Hulus vilkår og betingelser, inden du opretter dig. Hulu ønsker kun at have amerikanske (og japanske) brugere af deres tjeneste, og derfor kan du få lukket din konto, hvis det opdages, at du har tilgået tjenesten via en VPN. 

Opsummeret kan du altså som dansker trygt og lovligt bruge VPN til at nyde Hulu streaming. 

Ofte stillede spørgsmål om Hulu Danmark:

Kan jeg se Hulu i Danmark?

Ja, hvis du bruger en VPN og ændrer din geolokation til USA. I denne guide fortæller vi, hvordan du på få minutter kan komme igang med at se Hulu i Danmark ved hjælp af NordVPN.

Hvad kan man se på Hulu?

Hulu er en streamingtjeneste, der tilbyder en bred vifte af serier, film og dokumentarer. Nogle af de mest populære titler inkluderer The Handmaid’s Tale, Little Fires Everywhere og Pen15. Derudover kan man også finde reality-tv-programmer, nyhedsudsendelser og live sportsbegivenheder som NFL football og NBA basketball på Hulu. Tjenesten har også mulighed for at abonnere på premium kanaler som HBO, Showtime og Cinemax. Det er dog værd at bemærke, at tilgængeligheden af indholdet kan variere alt efter land eller region.

Hvornår kommer Hulu til Danmark?

Der er pt ingen planer om, at Hulu vil komme til Danmark. Derfor er du nødt til at bruge en VPN til at få adgang til den amerikanske streamingtjeneste.

Er det ulovligt at bruge en VPN?

Nej, du må gerne bruge en VPN til at ændre din geografiske lokation fra Danmark til USA. Du må dog, naturligvis, ikke begå ulovligheder online ved hjælp af en VPN.

Hvilken VPN-tjeneste skal jeg bruge til at se Hulu i Danmark?

Der er mange VPN-tjenester, der fungerer med Hulu, herunder ExpressVPN, NordVPN og Surfshark. VPN Hero anbefaler NordVPN.

Vil min streaminghastighed blive påvirket af at bruge en VPN?

Din streaminghastighed kan blive påvirket af at bruge en VPN, men dette afhænger af den specifikke tjeneste og din internetforbindelse. Hvis du bruger NordVPN, Surfshark eller ExpressVPN vil du kunne streame Hulu uden problemer.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero