Se BBC iPlayer i Danmark – Sådan kan du se engelsk TV

bbc iplayer

Vil du gerne kunne se engelsk TV i Danmark? Og vil du gerne kunne gøre det uden at bryde loven og uden at få en langsom forbindelse? Så er du landet på den rigtige side.

Her på siden finder du nemlig vores guide i at se BBC iPlayer og anden engelsk TV i Danmark. 

Med VPN vil du bl.a. kunne nyde serier som Doctor Who, Peaky Blinders, Shetland, Celebrity MasterChef og meget andet. Følg blot vores anvisninger step-by-step for at komme i gang. 

Sådan ser du engelsk TV i Danmark

engelsk tv
Uden en VPN kan man ikke se engelsk tv i Danmark.

Ligesom dansk TV som udgangspunkt ikke er tilgængeligt i England, så er engelsk TV heller ikke tilgængeligt i Danmark. Der findes dog mindst én måde, hvorpå du kan nyde engelske programmer, serier og andet indhold uden at skulle tage den lange tur til England.

Fremgangsmåden er at bruge en VPN, der lader dig tilgå en server i England. Når du tilgår en engelsk server via VPN, så vil det se ud som om, at du befinder dig i England, når du vil se BBC iPlayer og andre engelske tjenester.

På den måde undgår du den geoblokering, der ellers er sat i verden for, at du ikke kan se engelsk TV i Danmark. 

Sådan gør du:

 1. Vælg en VPN tjeneste, der har flere servere og serverplaceringer i England 
 2. Tegn et abonnement på tjenesten og download deres program eller app ned på din enhed (prøv f.eks. NordVPN risikofrit i 30 dage)
 3. Find listen over lande og vælg England via din VPN tjeneste (så bliver du koblet på en engelsk server)
 4. Log på den givne tjeneste – eksempelvis BBC iPlayer – og nyd streamingen 

Vi har testet at NordVPN virker med BBC iPlayer – få NordVPN med op til 69% rabat her.

Bedste VPN til at se BBC iPlayer

nordvpn england
NordVPN connected med United Kingdom, så man kan streame BBC iPlayer og andet engelsk tv online.

Ønsker du at se BBC iPlayer i Danmark, så vil du kunne bruge mange forskellige VPN tjenester. Du har dog kun brug for én VPN, og derfor skal du vælge, hvilken tjeneste du ønsker at gøre brug af.

Vores anbefaling går på at bruge NordVPN, som har servere i hele 59 forskellige lande, heriblandt England.

I skrivende stund har NordVPN 440 servere i Storbritannien. NordVPN lover en lynhurtig forbindelse i og uden for Storbritannien, så du kan forvente at få en god oplevelse, når du streamer engelsk TV, uanset hvor du befinder dig i verden.

Når du har downloadet app’en eller programmet fra NordVPN, så vil du kunne skifte din IP-adresse til en engelsk en af slagsen med ét klik. 

Hvad koster det at bruge VPN til at se BBC iPlayer?

Det kommer an på, hvilken af de mange VPNs du vælger. Som hovedregel skal du dog forvente at betale mellem 20 og 40 kr. om måneden for at bruge en VPN tjeneste.

Vi kan tage NordVPN, som vi omtalte og anbefalede i forrige afsnit, som eksempel. Her skal du betale fra 29 kr. om måneden for at bruge VPN til at se BBC iPlayer i Danmark.

Det er en meget overkommelig pris for at få adgang til indhold, der normalt er utilgængeligt for andre end englænderne. 

Derudover kan du naturligvis også bruge NordVPN til f.eks. at se amerikansk Netflix, gå sikkert online på din iPhone og se DR i udlandet, når du rejser.

Hvad kan man se på BBC?

stream engelsk tv
De mest populære tv-programmer på BBC iPlayer.

BBC iPlayer er ikke den mest anvendte streamingtjeneste i Danmark af den simple grund, at tjenesten som udgangspunkt ikke er tilgængelig for danskerne.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at BBC iPlayer har masser af godt og eksklusivt indhold, som vil kunne gøre din hverdag en tand mere underholdende. 

BBC iPlayer er bl.a. kendt for at byde på masser af film, tv-serier og sport. Derudover kan du nyde live-tv fra flere af deres kanaler via tjenesten. BBC iPlayer er, på lige fod med DRTV, statsejet, og derfor er alt indholdet gratis. 

Her kommer nogle eksempler på, hvad du kan se med BBC iPlayer:

 • Frozen Planet
 • Ladhood
 • Red Rose
 • The Capture
 • Shetland
 • The Outlaws
 • The Sisters Brothers
 • Dragons’ Den
 • The Hotel People
 • Dubai Hustle

… og adskillige andre programmer!

Er det lovligt?

Ja, det er lovligt at bruge en VPN i Danmark, og derfor vil du også kunne bruge VPN til at streame indhold på BBC iPlayer og se anden engelsk TV. 

Ofte stillede spørgsmål:

Kan man se BBC iPlayer i Danmark?

Som udgangspunkt nej, men hvis du bruger en VPN og kobler dig op til ‘engelsk internet’, så kan man godt se BBC iPlayer og andet engelsk tv i Danmark. I guiden her fortæller vi, hvordan du kan komme i gang med at streame dine yndlingsserier fra BBC på 2 min ved hjælp af NordVPN.

Er det lovligt?

Ja, det er lovligt at bruge en VPN i Danmark til at ændre sin geolokation.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero