Anmeldelse af Avast VPN – Gratis VPN i 7 dage med en sikker forbindelse 🔐

avast vpn

Du kender sikkert allerede navnet, Avast. Det er nemlig stort indenfor cyber-sikkerhed. Derfor får du også en enormt sikker VPN med dette brand – især hvis du kombinerer netværket med Avasts anti-virus-program.

I denne anmeldelse af Avast VPN kan du lære alt om det Virtuelle Private Netværk. Når det kommer til Avast, kan du få et meget sikkert netværk, især kombineret med antivirus. 

1

Avast Secureline VPN

En god VPN fra velkendte Avast
avast
Fordele ved Avast VPN
 • God til den “almindelige” bruger.
 • Nemt og brugervenligt.
 • Kombiner det eventuelt med det populære Avast antivirusprogram.
 • Avast er en populær og troværdig virksomhed.
 • Du kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.
 • Gratis 7 dages startperiode
Ulemper ved Avast VPN
 • Netværket har relativt få og basale funktioner.
 • I den dyre ende af prisskalaen. 
 • Du kan få mere VPN for pengene hos f.eks. NordVPN eller ExpressVPN.
gå til avast vpn
Se priser og aktuelle tilbud på Avast

hvis du kombinerer VPN med antivirus er prisen sublim.

Det er en simpel forbindelse, uden en masse ekstra funktioner, og den er nem at bruge. Lyder det som noget for dig? Så skal du læse med her!

I anmeldelsen af Avast VPN kommer vi ind på:

 • Hvordan Avast VPN kan kombineres med antivirus for ekstra IT-sikkerhed.
 • Hvad priserne er for Avast VPN, og hvilke abonnementer du kan vælge mellem.
 • Hvor sikker Avast VPN er, og hvor privat din forbindelse er.
 • Hvem Avast er, og hvad firmaet står for.
 • Hvorfor du skal vælge Avast som Virtuelt Privat Netværk.

Avast VPN kan kombineres med antivirus

Måske kender du Avast for deres populære anti-virus-program? Det er der rigtig mange brugere, som benytter sig af i dag. Aldrig har cybersikkerhed været vigtigere end i 2022 – og det kommer næppe til at blive mindre vigtigt i fremtiden.

Der er altså god grund til at kombinere dit Virtuelle Private Netværk med anti-virus. Det kan du med fordel gøre med Avast, der tilbyder begge dele. På den måde får du meget effektiv beskyttelse af dit privatliv, dine data og aktiviteter på nettet. Det kan være en stor, og behagelig, tryghed at have.

Generelt står Avast for cyber-sikkerhed, og med dette brand får du en tryg og sikker VPN. Virksomheden er populær og har mange loyale kunder, og der er generelt en høj kunde-tilfredshed.

Derfor er Avast VPN på mange måder det sikre valg af en sikker forbindelse.

Klik her og læs mere om kombinationspakkerne med antivirus og VPN.

Et godt valg til den almene bruger

Avast tilbyder ikke et hav af avancerede funktioner. Snarere er det Virtuelle Private Netværk simpelt og brugervenligt. Det kan det, det skal kunne – hverken mere eller mindre. Derfor er det også et godt valg til den almene bruger af internettet, der gerne vil kunne færdes privat online.

Til gengæld er Avast VPN så ikke det oplagte valg til den meget erfarne VPN-bruger. Hvis du skal bruge netværket til avancerede formål, skal du måske hellere kigge hos én af de andre udbydere, vi anbefaler. Avast VPN har nemlig ret få funktioner. 

Brug op til 10 forskellige enheder

avast vpn devices

Du får en god portion frihed og fleksibilitet med Avast VPN. Du kan nemlig benytte netværket på hele 10 forskellige enheder. Servicen er kompatibel til blandt andet PC, Android og iOS. Du kan altså tilgå dit private netværk på telefonen såvel som på computeren.

Det kan være rigtig smart, når du eksempelvis befinder dig på offentlige steder. Her er det bestemt ikke nogen selvfølge, at WiFi-forbindelsen er sikker. Men ved at klikke dig ind på dit Virtuelle Private Netværk er du helt ude af hackernes søgelys.

Du kan selvfølgelig også hygge dig med at streame udenlandske film og serier hjemme i sofaen. Når du er i udlandet, kan en VPN også være en stor fordel. Med netværket kan du nemlig se dansk TV i udlandet, spille danske spil med mere. 

Fordele ved Avast VPN 👇🏻

 • Høj grad af sikkerhed, især kombineret med Avasts anti-virus-program.
 • Et rigtig fint privat netværk til den almene bruger.
 • Brugervenligt og simpelt Virtuelt Privat Netværk.
 • Du kan prøve en 7 dages gratis periode.
 • Få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med Avast VPN.
 • Avast er en pålidelig og populær virksomhed.

Hvad koster Avast VPN?

avast vpn priser
Klik på billedet og se mere om pakkerne hos Avast.

Avast VPN er ikke det billigste netværk på markedet. Til gengæld kan du få en prisvenlig løsning på din allround IT-sikkerhed, hvis du kombinerer Avast VPN med virksomhedens anti-virus-program. 

Hvis du gerne vil have flere funktioner for en billigere pris, skal du måske snarere kigge hos NordVPN. Det er vigtigt, at du foretrækker det simple og brugervenlige, hvis du vælger Avast. Du får nemlig ikke en masse ekstra avancementer for pengene.

Ikke desto mindre får du en meget pålidelig udbyder og et rigtig godt netværk til det almene forbrug. Din cyber-sikkerhed kommer i top med Avast VPN og –anti-virus. 

Gratis VPN uden kreditkort 💪🏻

Du har flere gode muligheder for at afprøve Avasts Virtuelle Private Netværk, hvis du er i tvivl. Du kan få en 7 dages gratis prøveperiode – du skal ikke engang bruge dine kreditkort-oplysninger.

Avast har også en pengene-tilbage-garanti, så du kan få pengene tilbage, hvis du finder ud af, det ikke er netværket for dig.

Prøv Avast VPN gratis her.

Abonnementer og priser på Avast VPN

Lad os nu kigge på, hvilke abonnements-løsninger og priser, du finder hos Avast. Der er tre forskellige løsninger, som giver gode rabatter. Dem gennemgår vi nedenfor, så du kan se, om du kan finde et abonnement, der passer til dig. 

Få rabat med disse 3 abonnementer:

 1. 1 års abonnement til 41,58 kroner om måneden (spar 29%).
 2. 2 års abonnement til 33,29 kroner om måneden (spar 43%).
 3. 3 års abonnement til 33,31 kroner om måneden (spar 43%).

1. Spar 29% med 1 års abonnement på Avast VPN

Ønsker du et års abonnement på et Virtuelt Privat Netværk? Så kan denne mulighed hos Avast være en løsning. Her kan du opnå en besparelse på 29% af prisen. Det vil sige, at du betaler 499 kroner i stedet for 699 for det første år.

Du har mulighed for at prøve abonnementet af, helt gratis, i en uge, og du kan også benytte dig af retur-garantien. 

2. Spar 43% med 2 års abonnement på Avast VPN

Med et to års abonnement på Avast VPN kan du spare endnu mere end med 1-års-abonnementet. Her kan du opnå en besparelse på hele 43%, hvilket jo nærmest er halv pris. I stedet for at give 1.399 kroner for de første to år, betaler du altså 799 kroner. Det er en stor besparelse i forhold til normal-prisen! 

På en månedlig basis bliver det 33,29 kroner.

Også dette abonnement kan du prøve gratis, og du kan få pengene retur, hvis du ikke er tilfreds.

3. Abonnér i 3 år med en besparelse på 43%

Den tredje mulighed er at tegne et abonnement på tre år på Avast VPN. Her kan du nyde godt af det private netværk, friheden og sikkerheden på nettet, i lang tid. Det kan være en god investering.

Den månedlige udgift ligger på 33,31 kroner, og den samlede besparelse på de første 3 år svarer til 43%. Du ender med at betale 1.199 kroner fremfor normal-prisen på 2.099. 

Prøv det gratis og få pengene tilbage, hvis du er utilfreds.

Er Avast VPN sikker?

Avast VPN er bestemt sikker. Krypteringen er den eftertragtede 256-bit-kryptering, som er på linje med det amerikanske militærs cyber-sikkerhed. Med det Virtuelle Private Netværk kan du altså helt trygt, sikkert og privat gå på nettet. Din aktivitet er skjult for hackere såvel som arbejdsgivere og internetudbydere.

Som vi før har nævnt, giver det rigtig god mening at kombinere denne VPN med Avasts anti-virus-program. På den måde får du IT-sikkerhed, som ikke er til at skyde igennem. Det er en rigtig rar sikkerhed at have i hverdagen.

Hvem har lavet Avast VPN?

Den populære virksomhed, Avast, står bag denne VPN. Firmaet beskæftiger sig med online sikkerhed, og ønsker at udbrede mere sikkerhed blandt alle brugere på nettet. Derfor tilbyder de blandt andet også en ganske gratis anti-virus-pakke til millioner af mennesker på verdensplan.

Avast tilbyder også andre anti-virus-pakker til forskellige priser. Det er altså helt op til dig, hvor meget sikkerhed, du vil have for pengene.

Generelt er Avast en troværdig virksomhed, som kunderne stoler på. Der er mange loyale kunder, der vender tilbage og investerer i nye produkter – fx VPN. Det fremgår blandt andet af de mere end 7.600 anmeldelser på Trustpilot, hvor langt størstedelen er positive.

Se også vores top bedste antivirus liste.

Derfor skal du vælge Avast VPN

Du skal vælge Avast VPN, hvis du vil have en pålidelig udbyder, en sikker forbindelse, fin hastighed og en høj grad af brugervenlighed. Kombineret med anti-virus er det en rigtig god løsning. Det er et super netværk til den almene hverdagsbruger.

Du skal til gengæld ikke vælge Avast, hvis du vil have en avanceret VPN. Avasts løsning er simpel, og der er ikke mange ekstra features og funktioner. Så hvis det er noget, du ønsker, bør du kigge på vores anmeldelser af andre udbydere. 

Det er heller ikke den billigste VPN-løsning på markedet. Til gengæld fungerer den godt til det helt basale! 

Vil du gerne have mere VPN for pengene, kan vi anbefale NordVPN, som tilbyder meget billige abonnementer eller ExpressVPN der er den måske hurtigste på markedet. Her på VPN Hero finder du også anmeldelser af mange andre udbydere, der leverer VPN i høj kvalitet.

Se også denne Avast VPN anmeldelse:

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero