Private Internet Access anmeldelse – en god VPN med mange funktioner 👨🏻‍💻

private internet access vpn

Private Internet Access VPN er interessant for dig, som gerne vil have et netværk med mange funktioner. Netværket har nogle ret avancerede features tilgængelige, og du kan bruge op til 10 enheder med det samme abonnement. Lær meget mere om PIA VPN her!

I denne anmeldelse kan du stifte bekendtskab med det amerikanske Virtuelle Private Netværk fra PIA. Nogle kalder det for et netværk for “superbrugere”, fordi det er spækket med funktioner og features.

Er du en avanceret VPN-bruger, kan det altså være noget for dig.

1

Private Internet Access VPN

En amerikansk VPN for superbrugere.
private internet access vpn
Fordele ved PIA VPN
 • Du får mange funktioner til en billig pris.
 • Tilgængelig på 10 forskellige enheder på én gang.
 • Prøv netværket af og få pengene tilbage efter 30 dage.
 • Nul-log-politik.
Ulemper ved PIA VPN
 • Hjemmebase i USA. 
 • Middelmådig hastighed.
 • NordVPN er måske et bedre valg, hvis du ikke er super-bruger.
Gå til private internet access
Se aktuelle tilbud på PIA

Private Internet Access har rigtig meget godt at byde på, og du får meget for pengene. Det er der ikke nogen tvivl om. Hos VPN Hero er vi derfor ikke bange for at placere netværket i vores top 5 over de bedste VPN.

I denne anmeldelse af Private Internet Access får du indblik i alle de forskellige fordele og ulemper. Vores håb er, at det kan klæde dig på til at finde ud af, om PIA VPN er netværket for dig.

I denne anmeldelse af PIA VPN kan du læse om:

 • Hvordan Private Internet Access fungerer.
 • Fordelene ved at vælge netop dette private netværk.
 • Nogle få ulemper det er godt at være opmærksom på.
 • Hvad prisen er for PIA VPN og de forskellige abonnementer.
 • Hvor sikker Private Internet Access er, og hvad lognings-politikken er.
 • Hvem der står bag PIA og det Virtuelle Private Netværk.
 • Hvorfor du skal vælge netop PIA VPN og ikke en anden udbyder.
pia vpn

En VPN, der bare fungerer 👍🏻

Private Internet Access fungerer i langt de fleste henseender rigtig fint. Faktisk er der mange utrolig gode ting ved PIA. Du får meget for pengene, i form af funktioner og features.

For bare at nævne nogle stykker kommer netværket med en kill-switch, SOCKS5-kompabilitet, lækagebeskyttelse og understøttelse af stort set alle protokoller (på nær IKEv2)

pia vpn anmeldelser
Anmeldelser af PIA VPN.

Sikkerhed og kryptering er i top, og derudover kan du benytte hele 10 forbindelser samtidig. Det er altså ikke noget problem, hvis du både vil bruge det Virtuelle Private Netværk på telefonen, computeren og tabletten – på én og samme tid. Det kræver heller ikke flere abonnementer.

Som du kan forstå, er der altså rigtig meget at komme efter med dette Virtuelle Private Netværk. Og det behøver ikke at være dyrt af den grund. Faktisk kan du spare hele 85% med det rette abonnement, så du kan få meget for pengene.

PIA VPN giver adgang til et hav af servere. Det er altså ikke bare noget, vi siger – du kan nemlig tilgå intet mindre end 34.400 servere på tværs af 84 forskellige lande. IP-adresser er der altså nok af, og det giver stor frihed og mange muligheder.

Fordele ved PIA VPN:

 • Mange funktioner og stort avancement.
 • En god VPN for den garvede “superbruger”.
 • Du kan bruge hele 10 forskellige enheder samtidig.
 • Hele 34.400 servere i 84 lande!
 • Stærk kryptering og sikkerhed.
 • Få gode tilbud med et abonnement.

Er der ulemper ved Private Internet Access VPN?

Hos VPN Hero går vi op i, hvad kunderne mener. Derfor har vi taget et grundigt kig på anmeldelser og kommentarer. Her er der desværre nogle ulemper, som kunderne bider mærke i. Det drejer sig særligt om tre forskellige ting.

Den første er hastigheden. Den er udmærket, men snarere middelmådig end decideret god. Så hvis du gerne vil have en superhurtig forbindelse, skal du måske snarere gå med NordVPN eller ExpressVPN.

Den anden ulempe, kunderne bider mærke i, er at der kan være problemer med at streame amerikansk Netflix. Det er jo rigtig ærgerligt, hvis du gerne vil bruge dit VPN til at se udenlandske film og serier. 

Se også vore store guide til at se amerikansk Netflix med en VPN.

Tredje ulempe drejer sig om PIAs lokation. Netværket har nemlig hjemmebase i USA, hvor der er nogle skrappe love om logning. Det er som regel ikke noget godt tegn. Det kan nemlig betyde, at dine aktiviteter på nettet kan blive logget. 

Ikke desto mindre har Private Internet Access en nul-log-politik, og de garanterer for, at dine data ikke bliver logget. Dog er en placering i USA eller Europa noget, mange kunder gerne vil undgå.

Hvad koster Private Internet Access?

Du kan investere i PIA VPN på tre forskellige måder. Du kan vælge et abonnement, hvor du betaler for en måned ad gangen, eller du kan vælge et to- eller tre-års-abonnement. Det er helt op til dig. De største rabatter opnår du ved at vælge de længere og mere forpligtende abonnementer.

pia vpn priser
Klik på billedet og se aktuelle priser & tilbud på PIA VPN.

Abonnement på 1 måned på PIA VPN

 • Dette abonnement koster 11,69€ om måneden.
 • Her får du ikke nogen rabat. 
 • Du kan også vælge at prøve den 7-dages gratis prøveperiode.

Abonnement på 1 år på PIA VPN

 • Her skal du slipper 3,10€ om måneden.
 • Det er altså en væsentlig besparelse i forhold til de 11,69€.
 • Der er 30 dages retur-garanti, så du kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Abonnement på 3 år på PIA VPN

 • Du får 3 gratis måneder ud over de 3 års abonnement.
 • Abonnementet koster 1,79€ om måneden.
 • Her sparer du altså rigtig meget!
 • Faktisk opnår du en besparelse på hele 85%.
 • I stedet for at betale 455,91€ kommer de 3 år til at koste 70€.

Er Private Internet Access sikker?

Private Internet Access tilbyder en meget sikker VPN med avanceret kryptering. Det er altså ikke sikkerheden, der fejler noget med denne VPN. Som nævnt får du både kill-switch og lækagebeskyttelse.

Dog skal du tage den ovennævnte ulempe med i betragtning, at PIA er beliggende i USA. Lovgivningen omkring logning i USA og Europa er desværre ikke til din fordel. Dit privatliv kan være i fare, fordi dine aktiviteter og forbindelser kan logges.

PIA garanterer for en nul-log-politik, så du burde ikke have problemer. Ikke desto mindre er beliggenheden ikke det bedste.

Hvem har lavet Private Internet Access?

Private Internet Access er en populær VPN-udbyder, som er placeret i USA. Virksomheden har mere end 10 års erfaringen indenfor VPN-industrien. Derfor får du altså en god portion ekspertise, hvis du vælger dette netværk. 

PIA er et velkendt navn indenfor cybersikkerhed. På verdensplan er der intet mindre end 15 millioner kunder, som sværger til Private Internet Access. Så mange loyale kunder taler for sig selv, og generelt er der en høj kundetilfredshed med PIA.

Virksomheden sætter dit privatliv højst. Derfor har de også en nul-log-politik, som de løbende beviser og dokumenterer. Det er en god tryghed at have for dig som kunde, eftersom beliggenheden i USA ikke garanterer dig mod logning.

Kundeservicen hos PIA fejler ikke noget. Hvis du har problemer eller spørgsmål, kan du benytte dig af supporten alle døgnets timer. Eksperter og specialister sidder klar til at hjælpe dig med hvad end, du måtte have behov for.

Derfor skal du vælge Private Internet Access

Du skal vælge PIA som dit Virtuelle Private Netværk, hvis du lægger vægt på en høj grad af avancement. Du får mange gode funktioner og features med denne VPN, og det kan være skønt, hvis du er en garvet bruger. 

Du kan også få en super god pris for den omfattende VPN-pakke. Hvis du vælger det 3-års abonnement, kan du spare hele 85%. På den måde tilbyder PIA en løsning, hvor du får rigtig meget VPN for pengene. Det er bestemt værd at tage i betragtning.

Du finder ikke mange private netværk, der giver adgang til lige så mange servere som Private Internet Access. 34.400 servere i 84 lande er altså ikke så lidt, og det er ikke at kimse ad.

Generelt kan du opnå stor frihed og fleksibilitet med PIA VPN. Du har mulighed for at benytte 10 forskellige enheder med det samme abonnement. Computer, telefon og tablet kan altså nemt og hurtigt kobles op med netværket, så du kan bruge det til alverdens formål.

Du skal ikke vælge PIA VPN, hvis…

Du skal ikke vælger denne VPN, hvis de ovennævnte ulemper har gjort dig bekymret. Skal du bruge netværket til at streame alle dine yndlings-serier på det amerikanske Netflix? Så er det måske en bedre idé at vælge en udbyder, som er super til dette. 

PIA VPN er ikke nødvendigvis det bedste netværk til underholdning med streaming af udenlandsk film og TV. Hvis det er dit primære formål, skal du nok snarere vælge én af de andre udbydere i vores 10 anmeldelser.

Det kan også være, at du af princip ikke vil have en VPN, som har hjemme i USA eller Europa. Det udelukker helt automatisk Private Internet Access.

PIA VPN har en fin hastighed, og forbindelsen er som regel god og gnidningsfri. Hvis du gerne vil have en ekstraordinært hurtig forbindelse, kan du dog godt finde endnu højere hastigheder andre steder.

Er du i tvivl, om Private Internet Access er det rette valg for dig? VPN Hero har anmeldt 10 forskellige VPN-tjenester, som efter vores mening er de bedste af de bedste. Du kan med fordel tage et kig på de andre anmeldelser, så du kan finde det absolut bedste match for dig.

Læs også:

Se også denne Private Internet Access anmeldelse:

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero