Se Bachelor USA – Sådan kan du se Amerikansk Bachelor i Danmark

bachelor usa

Kan du heller ikke få nok af Bachelor? Du har sikkert allerede binged de få sæsoner, der er tilgængelige på TV2 af den danske udgave, og nu craver du mere. Frygt ikke, der er masser at komme efter. Her fortæller vi, hvordan du kan se Bachelor USA i Danmark.

Den amerikanske Bachelor har nemlig hele 26 sæsoner, og mange af dem er tilgængelige online. 

Her er hvordan du får adgang til at se Bachelor USA👇

Bachelor USA er på Hulu

Den amerikanske Bachelor (eller The Bachelor, som er det officielle navn), er en af de mest populære serier verden over. Den har kørt i hele 26 sæsoner, og den rykker stadig millioner af seere.

Den blev oprindeligt sendt på kanalen ABC, men findes nu også online. Det er tjenesten Hulu, som har fået rettighederne til Bachelor US, og de tilføjer hele tiden nye sæsoner.

Du kan se hvilke, der pt er tilgængelige på dette link.

Få adgang til Hulu med en VPN

Før du hopper over til Hulu.com og køber abonnement, er der lige en enkelt ting, der skal på plads. Hvis du bare forsøger at oprette en bruger hos Hulu, vil du nemlig blive blokeret.

For Hulu er kun forbeholdt brugere i USA.

Det kaldes en geoblokering, når kun folk i bestemte lande har adgang til et site eller en service online. Og Danmark er blokeret for oprettelse hos Hulu.

Se også vores store guide til Hulu Danmark.

Derfor kan du godt besøge deres website, men ikke købe abonnement. Og du kan derfor ikke se Amerikansk Bachelor i Danmark…

Medmindre, selvfølgelig, du bruger en VPN 😎

En VPN er helt kort fortalt en tjeneste, der gør dig i stand til at connecte til nettet via en server, som du selv vælger lokationen på.

Det vil sige, at du kan sidde i Danmark og få forbindelse gennem en server i USA.

nordvpn usa netflix
Forbundet til USA med NordVPN.

Og vupti, så snyder du geoblokeringen. Hulu tror altså, du befinder dig i USA, og derfor kan du ved hjælp af en VPN oprette en bruger hos dem.

Der er mange forskellige VPN-tjenester på markedet, både gratis, betalte og alt-for-dyre.

Lad os hjælpe dig med at skære gennem støjen: Du bør bruge NordVPN.

nordvpn

Den er bare bedst allround, og den er billig. Ikke gratis, for gratis VPN kommer med en helt masse dumme risici, som vi ikke ønsker.

Godt. Ikke mere snak. Lad os springe videre til hvordan du får adgang til at se amerikansk Bachelor i Danmark.

Det er jo det, det handler om, ikke? Hvem er overhovedet interesseret i alt det tekniske mumbo-jumbo? 😵

Sådan gør du

  1. Gå til NordVPN.com
  2. Opret en bruger. Du behøver kun den billige pakke.
  3. Download app’en. Den virker både til smartphone, tablet og pc.
  4. Åbn app’en og find en server i USA. Det er virkelig meget nemmere, end det lyder. To klik, så er du kørende. Så ikke noget med at få sved på panden.
  5. Nu har du adgang til nettet via USA. Gå så til hulu.com og opret også en bruger dér. Igen kan du nøjes med den billigste pakke.
  6. Sådan! Så snart du har oprettet dig hos Hulu som betalende bruger, er du i mål. Du kan nu se amerikansk Bachelor i Danmark.

Er det lovligt at se amerikansk Bachelor i Danmark?

vpn

Det virker næsten for godt til at være sandt. Man snyder sig jo trods alt lidt til at se Bachelor US, selvom det ikke burde være tilgængeligt for os her i lille Danmark.

Men bare rolig, du bryder ingen love ved at give dig selv adgang til at se amerikansk Bachelor i Danmark – og det samme gælder, hvis du følger vores guide til at se amerikansk Netflix i Danmark.

Hulu har lagt en geoblokering på alle andre lande end USA, fordi de ikke har købt rettighederne til at vise Bachelor US andre steder.

Men det betyder ikke, at du gør noget ulovligt ved at få adgang fra Danmark. En VPN er ikke ulovlig, hverken i Danmark eller USA.

Få en forsmag på, hvad der venter i The Bachelor USA:

Og du betaler jo trods alt for dit abonnement hos Hulu, ikke? Hvorfor skulle du så ikke have adgang til det indhold, de har?

Du kan altså med god samvittighed se amerikansk Bachelor i Danmark, når du gør det via NordVPN 😇👍

Kan man se Bachelor USA i Danmark?

Ja, det kræver dog, at du går på amerikansk internet via en VPN. Vi anbefaler NordVPN, der er billig og pålidelig.

Hvor kan man se amerikansk Bachelor?

Alle sæsoner af Bachelor USA er tilgængelige på den amerikanske streamingtjeneste Hulu. Da HULU ikke er tilgængelig i Danmark skal du bruge en VPN for at oprette en bruger på HULU. I denne guide fortæller vi, hvordan du på 2 min kommer igang med en VPN.

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero