Test: Virker Netflix USA med NordVPN?

netflix usa

Vidste du, at Netflix USA har over tre gange så mange film og serier, som vi her i Danmark har adgang til?

Hvis du ligesom mange andre Netflix-brugere synes, at det ikke lyder helt fair, og du måske gerne vil have adgang til Netflix’s fulde katalog, så har vi her en nem, billig og lovlig løsning: VPN.

Test af Netflix med NordVPN

netflix usa

Når det kommer til at vælge VPN-tjeneste, så har vi en klar favorit, nemlig NordVPN. Du kan læse mere om hvorfor vi anbefaler netop dén VPN lidt længere nede på siden.

Lad os først tale om, hvad vi fik ud af vores test, da vi brugte NordVPN til at se Netflix USA.

Testen i sig selv var såre simpel, og du kan for så vidt selv gøre den efter, hvis du ikke bare vil tage vores resultater for gode varer 😅

Vi gjorde blot det, at vi oprettede en bruger hos NordVPN, downloadede app’en til vores mobil og computer, og derigennem connectede vi til en server i USA – det er meget nemmere end det lyder, btw.

To klik, ingen tekniske krumspring, app’en gør alt det svære arbejde for dig.

Nu til den spændende del: resultaterne 👇

Det virker: man kan se amerikansk Netflix med NordVPN

nordvpn usa netflix
Forbundet til USA med NordVPN.

Kan man så se amerikansk Netflix med NordVPN?

Efter vi havde installeret app’en (hvilket tog to minutter, tops), var der kun tilbage at åbne Netflix og fremsøge nogle af de film og serier, som ikke findes på det danske Netflix.

Det kan for eksempel være NCIS, Dexter eller Twin Peaks. Vi fandt alle tre med det samme.

Testen viste også, at den Top 10, som Netflix viser på deres dashboard, nu hed “Top 10 i USA i dag”, i stedet for “Top 10 i Danmark”.

So far, so good. Vi kunne altså bruge streame Netflix USA med NordVPN. Men hvordan var kvaliteten og hastigheden? Var der lag? Blev vi smidt af serveren?

Overhovedet ikke. Vi lod serierne køre 4-5 afsnit, og hverken på mobil eller laptop var der buffering eller problemer med at loade nyt afsnit på noget tidspunkt.

Det fungerede med andre ord lige så upåklageligt, som havde vi haft en helt almindelig internetforbindelse.

Vores test af NordVPN til Netflix USA var altså en succes og det er da også derfor, at vi har kåret Nord til at være den bedste VPN 🥳

Hvad siger Netflix til, at man bruger en VPN?

vpn

Netflix har selvfølgelig sat disse begrænsninger på indholdet af en grund. De kaldes i øvrigt geoblokeringer, hvis du vil have det tekniske term 🤓.

Det har de, fordi de forhandler rettighederne til at vise de forskellige serier med mange forskellige producenter og filmselskaber. Derfor har de ikke “ret til” at vise fx Dexter i Danmark – fordi de simpelthen ikke har betalt producenten for det.

Så, needless to say, Netflix er nok ikke vilde med, at vi danskere via en VPN alligevel kan få adgang til Netflix USA’s indhold. Faktisk prøver de ofte at blokere VPN-servere.

Der foregår hele tiden lidt af en kamp for at holde disse blokeringer fri, og NordVPN er heldigvis altid et skridt eller to foran Netflix, så med NordVPN kan du være sikker på altid at se Netflix USA – det er bestemt ikke alle VPN-tjenester, der kan opfylde dét.

Men selvom Netflix ikke har betalt fx CBS for at vise Dexter i Danmark, så betaler vi danske Netflix-brugere jo for et fuldt Netflix-abonnement.

Faktisk koster Netflix lige så meget i Danmark, som det gør i USA. Er det så helt fair, at vi ikke har adgang til det samme indhold?

Det skal lige understreges, at det ikke er ulovligt at se Netflix USA via NordVPN. Det er så at sige et lovligt smuthul, som Netflix prøver at lukke – dog uden held.

Hvorfor er NordVPN den bedste VPN?

nordvpn

Der er mange grunde til, at NordVPN er vores foretrukne VPN-tjeneste, også når det kommer til at streame Netflix USA.

Læs alle guides til streaming med VPN her.

NordVPN har meget tæt på 2.000 servers i USA alene. Det giver sig selv, at det er mange. Dertil kommer der så, at NordVPN er blandt de allerbedste VPNs til at omgås Netflix’s forsøg på at blokere disse servers.

Nogle VPN-tjenester kan slet ikke streame Netflix USA, mens andre hele tiden må skifte servers i takt med at Netflix blokerer for dem. Men med NordVPN kører det bare.

Dertil kommer, at NordVPN er super intuitivt at bruge, og deres app er så nem, at du bogstavelig talt kan være kørende med at se Netflix USA 60 sekunder efter du har downloadet og installeret den.

Det skader heller ikke, at NordVPN ligger i den billigere ende af prisskalaen, særligt sammenlignet med dens nærmeste konkurrent, ExpressVPN.

Hvis du leder efter et alternativ til Nord, så tag også et kig på Surfshark VPN.

Alt i alt er det vores klare bud, efter at have testet det grundigt, at NordVPN er den bedste VPN til at streame Netflix USA 👍

Seneste artikler 👇🏻


VPNHERO.dk
Kulvej 10
2450 København SV
CVR: 33664850

Kontakt

VPN Hero er et website, der sammenligner priser på de bedste VPN-tjenester. Derudover finder du artikler om streaming, IT sikkerhed og online adfærd.

Læs mere om os her.

VPN Hero